2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69105 بازدید | 13597 پست

چشم من، دریاییِ صد نوح، طوفان بود و من

مثل اشکی در میان چشم مردم زیستم

عاقبت مردم نفهمیدند مفهوم مرا

بینشان هرچند عمری با تفاهم زیستم

آنچه آمد بر سرم از یک تبسم بود و باز

سال ها در آرزوی یک تبسم زیستم

🍊🌺

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نشدم عزیز دلم یکم حالم گرفتست

انشاءالله حال دلت زود خوب میشه

برای آرامشت صلوات میفرستم❤❤❤

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

چِقَد زیبا...💜👌 خُنُک آن دَم که نشینیم در ایوان من و تو به دو نقش و به دو صورت به یکی "جان" ...

ممنون عزیزم🌹

من زخم تورا به هیچ مرهم ندهم....

👤مولانا

حرفهايم را ميخورم،دلخوري هايم را قورت ميدهم…

نميخوانيش از اين چشم های قرمز و نميخوانيش از دوستت دارم هايي که نميگويم…

حرفهايم را ميخورم،

دلخوري هايم را قورت ميدهم

جواب خوبي پرسيدن هايت ميشود خوبم و مفید نبودنم را نميخواني از لب هايي که بوسه نميزند به گونه ات…

حرفهايم را ميخورم،دلخوري هايم را قورت ميدهم…

جاي رژ قرمزم را کرمِ مات ميگيرد نميپرسي دليل اين تغيير ناگهاني را…

حرفهايم را ميخورم،

دلخوري هايم را قورت ميدهم

من زنِ توضيح دادن نيستم،

زنِ لب به گله باز کردن نيستم

تو چرا مردِ پرسيدن نيستي؟؟

کاربر (آنید_پ) هستم!
سلام عزیزم یه پیشنهاد دارم اگر علاقه مند باشی میشه مثلا شعرهایی با مضمون مشابه مصرع چالش رو پیدا ک ...

سلام گلم ..به ذهنم رسیده بودبازگفتم شایدرسمش،این نیست..ممنون 

الهی و ربی من لی غیرک

روبرويم نشست و گفت…

توانستي فراموشم کني؟

حق به جانب گفتم کاملا!

من مدتهاست ديگر به تو فکر نميکنم!

لبخند زد!

گفتم خب…

روزها اصلا به تو فکر نميکنم!

لبخندش کشدارتر شد

گفتم گاهي شب ها، آن هم ممکن هست!

لبخند کشدار با برق چشمهاي های لعنتي اش همراه شد!

با عصبانيت گفتم…

ميداني چيست ؟

فراموشم شده ای

فقط گاهي در مرگ،خوابت را ميبينم!!

صداي پايت را ميشنوم،

عطر نفس هايت را حس ميکنم و دوباره زنده ميشوم!

کمي نفس ميکشم،ميبينم نيستي،باز…

روز از نو،روزي از نو!

ديدي فراموشت کرده ام!؟

#حامد_نيازي

کاربر (آنید_پ) هستم!

برگرديم به زمان های قديم

به ما تکنولوژي نيامده جانم…

برايت نامه مينوسم!

از مبدأ معلوم،

به مقصدِ نا معلوم…

عزيزِ جانم؛

درود

کلام را کوتاه ميکنم!

ملالي نيست جز دلتنگي های هر شب و

مرورِ تمامِ خاطراتي که ای کاش از ذهنَت پاک نشده باشد!

همين!

دلتنگِ “تو”،

“من”

#علي_قاضي_نظام

کاربر (آنید_پ) هستم!

ببخشید وسط چتاتون  شعر میفرستما😑

در عشق قرار بی‌قراری است

بدنامی عشق نام‌داری است

چون نیست شمار عشق پیدا

مشمر که شمار بی‌شماری است

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
ببخشید وسط چتاتون  شعر میفرستما😑 در عشق قرار بی‌قراری است بدنامی عشق نام‌داری است ...

در عشق ز اختیار بگذار

عاشق بودن نه اختیاری است

گر دل داری تو را سزد عشق

ورنه همه زهد و سوگواری است

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊