2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69183 بازدید | 13597 پست
@اعتصامی     کجایی دقیقا کجایی

اعتصامی نیس چت ازاده😂😂

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
واه مگه توهم اهل تسننی

حالاتو بپرس

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتصامی نیس چت ازاده😂😂

😅😅😅

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
میشه یه روز داستان زندگیتو بزاری

متاسفم...نمیتونم...برام عذابه

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

حالاتو بپرس

پس بیا پی وی اینجا حوصله ندارم نی نی یار گیر میده ب اعتصامی

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

💖💖💖💖💖💖💖انشالله ازاین ب بعد همیشه عشق باشه همیشه برکت برات

ای غم بگو از دستِ تو آخر کجا باید شدن در گوشه یِ میخانه هم ما را تو پیدا میکنی... استادشهریار ...

غم میگه که هر جا بری باهاتم من😁

خدا بیامرزه استاد شهریارمونو😍اونم دلشکسته بود💔

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

وااای یبار میدونی یکی ب من وی گفت 

گفت میشه داستان زندگیتو بگی داستانش کنم چاپش کنم؟؟😐😐😐😐😐😐بخدا موندم فقط

💖💖💖💖💖💖💖انشالله ازاین ب بعد همیشه عشق باشه همیشه برکت برات

نه دیگه عشق نخواستم همون یه بار واسه هفت پشتم بس بود😅💔

در خواب ناز بودم شبی، دیدم کسی در میزند در را گشودم روی او، دیدم غم است در میزد ای دوستان بی وفا، ...

جانا سری به دوشم و دستی به دل گذار؛
آخر غمت به دوش دل و جان کشیده ام...
شهریار#  

هر چی شعرِ زیبا در موردِ غم هست؛ سروده یِ استاد شهریارِ شماست...

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
وااای یبار میدونی یکی ب من وی گفت  گفت میشه داستان زندگیتو بگی داستانش کنم چاپش کنم؟؟😐😐😐😐 ...

اونموقع معروف میشدیا😁😁😁😁😁

میخواستم یکم سربه سر ترنم بزارم تاهمین حد توانم بود 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اونموقع معروف میشدیا😁😁😁😁😁

بخدا ولی اصلا دوست ندارم زندگیم دست اینو اون پخش بشه گفتم قرار ب چاپ باشه خودم بیل ب کمرم نخورده که😂😂😂😂اخه ی چیزاییشو گفتم عین رمان بود خوشش اومد جریان یک سالو نیم پیشه خالا بقیشو خبر نداره الان😅

@اعتصامی     کجایی دقیقا کجایی

من اینجا ریشه در خاکم!

من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم

من اینجا تا نفس باقیست می مانم

من اینجا چه می خواهم نمی دانم!

امید روشنایی گر چه در این تیرگی ها نیست

من اینجا باز در این دشت خشک تشنه ،میرانم

من اینجا روزی آخر از دل خاک   

با دست تهی،گل بر می افشان

من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه ،چون خورشید سرود فتح می خوانم

سلام دوستان وقت بخیر ❤️💛💚🧡🦋🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
من اینجا ریشه در خاکم! من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مان ...

سلام شبت بخیر اعتصامی جان💗💗💗💗💗💗💗💗🌺🌺🌺🌺