2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست
من تا انتظارم تموم نشه خوب نمیشم. خودش میدونه 

واسه همینه که میگم تو خودت نمیخوای که حالت خوب شه...🙂

امیدوارم آخرش به جایی که من رسیدم نرسی....

ته قصه من درد بود...زجر بود.....😔

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

😂

والا😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا😂

بیا برو دارن زعفرون میدن یادزعفروناروزندع کنیم

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
شده از شدت درد  شاید از غصه تلخ  شده از بی کسی و سایه نشین بودن خود  بزنی قهقه&nbs ...

زیاد .....

زندگی یه پستی بلندیای ناجور داره که وقتی بهشون میرسی نه ترمز کار میکنه که وایسی نه میتونی گاز بدی رد بشی 

آروم آروم همه لحظه هاش و همه درداش رو تحمل میکنی و.......

بسیار عالی بود سروده اتون  👌👌👏👏👏

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بیا برو دارن زعفرون میدن یادزعفروناروزندع کنیم

کجا میدن😂😂😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
نه نشده... فقط ساکت می شم و گلوم درد می گیره و چشام خیس...

باهاش میجنگی ....گلودرد همون غمباده تا خالی نشه عذابه

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

واسه همینه که میگم تو خودت نمیخوای که حالت خوب شه...🙂 امیدوارم آخرش به جایی که من رسیدم نرسی.... ...

خوب شدن یعنی بیخیال خواسته بشم این اتفاق هرگز 

نمیفته خدا خودش میدونه.

ممنون عزیزم❤

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 

به گمانم جای خالیِ آدم‌ها زنده‌اند!

جان دارند، نفس می‌کشند، فریاد می‌زنند، مجادله می‌کنند

و آدم را از پای در می‌آورند.

آدم‌ها حتی ردپای مخصوص به خودشان را دارند - چیزی منحصر به‌فرد مثل اثر انگشتانشان که وقتی می‌روند با رد پای هیچکس دیگر پُر نمیشود.

حالا هرچه میخواهند بگویند کسی می‌آید که میتواند جای دیگری را پُر کند!

اصلا محال است جای کسی با دیگری پُر شود

خصوصا اگر آن جا "آغوش" باشد🌹🌹🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
دردش اونجاییه که با حرص صورتتو پاک میکنی از اشکا که نرن قاطی خنده های رو لبت بشن ..... سرخ میشه از ...

بعدش بی صدا فریاد بزنی سر خودت...واسه اینکه مامانم نفهمه رفتم تو حموم بی صدا فریاد میزدم سر خودم...آخ که خودمو ترور شخصیتی کردم😂

آخ که چقد به خودم گفتم فک کردی کی هستی؟...تو هیچی نیستی...هیچی نمیشی...فک کردی واسش ارزشی داری؟...تو بی ارزش ترین آدم روی زمینی......😂😂😂

آی درد داشت نفس...گلوم میسوخت از گریه های بی صدام😁

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

هیچکس نمی گوید 

اگر شب را از آدم بگیرند 

و تاریکی را 

و معجزه ی سکوت را 

و عظمت بی انتهای تنهایی را از آدم بگیرند 

دست دردهای هزار ساله ی خودمان را بگیریم 

به کدام جهنمی ببریم؟... 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟