2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست

روزگار عجیبی‌ست

آدمها وقتی میخواهند به تو نزدیک شوند، دروغ میگویند

وقتی میخواهند بروند، راست میگویند

و هرگز به یاد نمی‌آورند که تمام بودنشان همان دروغ اولی بود که به رویشان نیاوردی

.                     🍃❤❤🌻❤❤🍃

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ﺧﺪﺍیی ﺩﺍﺭﻡ

ﺑﻪ ﺯﯾﺒﺎیی ﭘﺮﻭﺍنه

ﺑﻪ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﺍﻗﯿﺎﻧﻮﺱ

ﺑﻪ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﯽ ﯾﮏ ﻣﺎﺩﺭ

ﺑﻪ ﺑﯽ ﺗﻮﻗﻌﯽ ﯾﮏ ﭘﺪﺭ

و ﺧﺪﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﺵ ﻫﻤﯿﻦ ﺣﻮﺍﻟﯽ ﺳﺖ

ﺩﯾﻮﺍﺭ به ﺩﯾﻮﺍﺭ قلب من تو

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

ولى خوشبختى، واقعا تعريف نداره

يكى با يه دوچرخه خوشبخته

يكى با خونه و ماشين آخرين مدل

اون يكى با آدم روياهاش …

دلت كه راضى باشه خوشبخت

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
شده از شدت غصه بخندی .... قهقه های بلند ...‌ حال عجیبیه مهری ....

اشک بریزی و همزمان بخندی...

یا وسط خنده یهو گریه کنی خیلی آدمو داغون میکنه...یادآوری یه خاطره خنده دار و قهقهه بزنی بعد یهو انگار زیر پات خالی میشه...یهوی وسط قهقهه خون گریه میکنی...آی درد داره نفس

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

بعدش دهنت تلخ میشه ذهنت سیاه انگار افتادی تو خلا تو نابودی

اهوووم 

تند تند سرتو تکون میدی برای قبول نکردن .....

ولی خودتم خوب میدونی بازنده این بازی بغض و قهقه همیشه خنده اس ....

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

چه دلنشین است

روزی که با لبخند شروع شود

پنجره ی دلت را

رو به خوشبختی باز کن

عشق را به قلبت دعوت کن

و نفس بکش هوای مهربانی ها را

شده یه شب خیره به شهر همینجوری زل بزنی؟

از همه ی آرزوهات یه شبه بخوای دل بکنی ؟

تو اوج ناراحتی، حتی نمیدونی کجا بری…

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
اشک بریزی و همزمان بخندی... یا وسط خنده یهو گریه کنی خیلی آدمو داغون میکنه...یادآوری یه خاطره خنده ...

دردش اونجاییه که با حرص صورتتو پاک میکنی از اشکا که نرن قاطی خنده های رو لبت بشن .....

سرخ میشه از فشار دستت صورتت ولی تحملش برات راحتتره تا قبول اونچه به سرت اومده 

آره دردش زیاده 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

شده حرف کم بیاری؟؟

اره 😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊