2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست
من که حرفی نزدم.دیگم حرفی نمی زنم ببخشید.

فداتشم عزیزم نگفتم حرفی زدی دوست ندارم غمگین باشی

خوب نیست برات😑😑😑🌹 

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
متاسفم عزیزم.فقط همینو میتونم بگم. اما منم سالم نیستم.

میدونم هرکسی دردایی داره که مطمئنا برای یکی دیگه خیلی خیلی سخت تره  قطعا من تاب و توان تحمل دردایی که تو کشیدیو ندارم و توهم تحمل دردای منو نداری ولی به این نتیجه رسیدم که هرچقدرم که بشینیم و بگیم خدا کمکمون کنه و حالمونو خوب کنه بدتر میشه، باید حتی اگه تلاش نکنیم حداقل بخوایم تا خدا کمکمون کنه که حالمون خوب شه

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میان ڪوچه می پیچد

صدای پای دلتنگے

به جانم می زند آتش

غمِ شبهای دلتنگے

چنان وامانده ام درخود........

که از من می گریزد غم

منم تصویر تنهایـے

منم معنای دلتنگـے

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
آن روز که شد زندگی ما آغاز آغاز شد این فسانه ی سوز و گداز دادند به ما دلی و گفتند بسوز آنگه که بس ...

به روزهايي رسيدم كه ديگر؛ 

چند شنبه‌هايش مهم نيست ...
آدم‌ها و روزهايش همه جمعه شده‌اند !

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

والا

من هیچوقت نگفتم بهتون تسلیت 

چون نمیخواستم باز تداعی بشه براتون

واقعا سخته میدونم😑

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

کیم من؟آرزو گم کرده ای تنها و سرگردان

نه آرامی،نه امیدی،نه همدردی،نه همراهی

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
شب همیشه وقت خواب نیست برای هرکس که دل داده ست شب آغاز بی قراری ست..

این دلتنگیای لامصب شبا آدمو نابود میکنه😁😁😁

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

‏آدما . . .

دِق مي كنن . . .

اما پزشكان بهش مي گن سكته ی قلبي ؛

و چقد اين روزا آمار سكته قلبي بالا رفته . . . !

@مهریماهم  

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

فداتشم عزیزم نگفتم حرفی زدی دوست ندارم غمگین باشی خوب نیست برات😑😑😑🌹 

مهم نیست فدای سرت من عادت کردم به این غم...

راستی امروزم خوندم فقط گیج شدم سه تا تا پیک زدی 

یادم نمی ره هر روز میخونم.❤   

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
این دلتنگیای لامصب شبا آدمو نابود میکنه😁😁😁

دلتنگی خود خود مرگه .......

دلتنگی خود خود مرگه .......

😔

فراموشی بزرگترین دروغی است که یادمان دادند.

خاطرات کمرنگ میشوند اما فراموش،هرگز.

ریشه می زنند در وجودمان

شاخ و برگ میدهند بی نهایت

و میوه هایی تلخ تلخ.

انسان بودن شاید شکنجه است

با وجود خاطراتی که انتها ندارند.

خاطرات بی رحمند

از بوی عطر و اهنگ گرفته

تا خاطره ی بی رحم پاییز 

که میدرد پیراهن دشت را

به یغما میبرد نور ماه را

و ستارگانی که دیگر به یکدیگر چشمک نمی زنند.

کاش وجودمان تهی بود 

از عین ، از شین ، از قاف ......

[QUOTE=153264481]میدونم هرکسی دردایی داره که مطمئنا برای یکی دیگه خیلی خیلی سخت تره  قطعا من تاب و توان تحمل درد ...[/QUOTE

من که جلوی خدا رو نگرفتم خب کمک کنه😐 

بیخیال عزیزم...😥

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟