2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69111 بازدید | 13597 پست
😑😑😑

دلم گرفت آجی😔فک میکنن غمی ندارم که میگم و میخندم و شوخی میکنم و لوس بازی درمیارم😔

من حتی واسه افسردگیمم نمیخواستم برم دکتر که مامان و بابام نفهمن من افسردم و ناراحت نشن😔میخواستم به دکتر بگم سرماخوردم و علائمم به خاطر سرماخوردگیه...ولی دکتر از من زرنگ تر بود😅همینکه علائممو گفتم گفت عصبیه و علائم افسردگیه🙃

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

طعم شیرین یافتن را در طعم تلخ از دست دادن یافتیم

و در این میان سهم ما تنها یک یادت به خیر ساده بود

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم خسته هيچ نمى خواهد؛

فقط دلش مى خواهد

دست خودش را بگيرد و برود...

برود جايى كه قرار نيست

هيچ وقت، هيچ كس، هيچ كجا

پيدايش كند...

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
تنم تابوت غمگینی ڪہ جانم را نمی فهمد دل تنگم حصار استخوانم را نمی فهمد شبیہ بغض نوزادی ڪہ ساعتهاست ...

چقد نرفتیم، نخندیدیم، خوش نگذروندیم. چقدر ندیدیم و دلمون تنگ شد. چقد بغل نکردیم، نبوسیدیم و نبودیم که خیلی چیزارو بگیم.
چقد بهای سنگین دادیم از عُمرمون واسه اینهمه حسرت

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

تسلیت از من خوشش امده ، لامصب چسبیده بهم ولم نمیکنه 🤦‍♂️😂

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

دیگر بوی بهار هم سرحالم نمی کند
چیزی شبیه گریه زلالم نمی کند

آه ای خدا مرا به کبوتر شدن چکار ؟
وقتی که سنگ هم رحمی به بالم نمی کند

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
آسانا 😢😢😢😢😢قلبم و نلرزون ....میدونی که ناراحتیت ناراحتم میکنه مگه نه ؟؟؟میدونی هنوز آشوب حرفاتم ...

ببخش😁

بازم میخندم چون باید بخندم😂

تو هم بخند خواهری ناراحت نباش من عادت کردم دیگه

خیلی جون سختم که هنوز میخندم😂

آی ام کیلی کیلی قوی😎💪😂😂😂

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

تو چی میدونی از زندگی من؟ نمیدونم تا حالا به خودکشی فکر کردی یا نه ولی من از ۱۴ سالگی تا الان که ۲۳ ...

متاسفم عزیزم.فقط همینو میتونم بگم.

اما منم سالم نیستم.

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
چقد نرفتیم، نخندیدیم، خوش نگذروندیم. چقدر ندیدیم و دلمون تنگ شد. چقد بغل نکردیم، نبوسیدیم و نبودیم ک ...

آن روز که شد زندگی ما آغاز

آغاز شد این فسانه ی سوز و گداز

دادند به ما دلی و گفتند بسوز

آنگه که بسوختیم،گفتند بساز...

تسلیت از من خوشش امده ، لامصب چسبیده بهم ولم نمیکنه 🤦‍♂️😂

😑😑😑😑

گاهی میان خنده های دروغینم عجیب غمگین میشوم.

غمی آشنا سراپای وجودم رو فرا میگیره.

چشمانم لباب پر میشه ولی دریغ از قطره ای اشک.

دلگیر میشم از سرنوشت.

سرنوشتی که باهام خوب تا نکرد ....

ببخش😁 بازم میخندم چون باید بخندم😂 تو هم بخند خواهری ناراحت نباش من عادت کردم دیگه خیلی جون سختم ...

من که از بس الکی خندیدم دندونام ریختن😁😁😁

ببخش😁 بازم میخندم چون باید بخندم😂 تو هم بخند خواهری ناراحت نباش من عادت کردم دیگه خیلی جون سختم ...

شب همیشه
وقت خواب نیست
برای هرکس که دل داده ست
شب آغاز بی قراری ست..

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......