2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست
کی اومدی کی رفتی😯😯😯😯

الان اومدم دارم میرم😢😢😢😢😢

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عشق من خوبی؟؟؟😃😍

دوست دارم زیاد از هفته دیگه کلا میام اینجا

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
از سایه یِ سنگین تو من کمترم آیا؟ بگذار به دنبالِ تو خود را بکشانم... فاضل-نظری#  

چقدر سفت شده است پدال دوچرخه دونفره عشقمان
یا من خسته شدم یا به سربالایی رسیدیم
شاید هم تو دیگر رکاب نمی زنی … !

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

به شب سلام که بی تو رفیق راه من است

سیاه چادرش امشب ، پناهگاه من است

به شب که آینه ی غربت مکدر من

به شب که نیمه ی تنهایی سیاه من است

همین نه من در شب را به یاوری زده ام

که وقت حادثه شب نیز در پناه من است

نه بیم سنگ فنایش به دل نه تیر بلا

پرنده ای که قُرق را شکسته آه من است

رسید هر کس و برقی به خرمنم زد و رفت

هر آنچه مانده ز خاکسترم گواه من است

در این کشاکش توفانی بهار و خزان

گلی که می شکند ، عشق بی گناه من است

چرا نمی دری این پرده را ؟ شب ! ای شب من !

که در محاق تو دیری است تا که ماه من است

👤حسین منزوی

الان اومدم دارم میرم😢😢😢😢😢

خب نرو نرو 

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

بخت آیینه ندارم که در او می‌نگری

خاک بازار نیرزم که بر او می‌گذری

من چنان عاشق رویت که ز خود بی‌خبرم

تو چنان فتنه خویشی که ز ما بی‌خبری

به چه ماننده کنم در همه آفاق تو را

کآنچه در وهم من آید تو از آن خوبتری

برقع از پیش چنین روی نشاید برداشت

که به هر گوشه چشمی دل خلقی ببری

دیده‌ای را که به دیدار تو دل می‌نرود

هیچ علت نتوان گفت به جز بی بصری

گفتم از دست غمت سر به جهان در بنهم

نتوانم که به هر جا بروم در نظری

به فلک می‌رود آه سحر از سینه ما

تو همی برنکنی دیده ز خواب سحری

خفتگان را خبر از محنت بیداران نیست

تا غمت پیش نیاید غم مردم نخوری

هر چه در وصف تو گویند به نیکویی هست

عیبت آن است که هر روز به طبعی دگری

گر تو از پرده برون آیی و رخ بنمایی

پرده بر کار همه پرده نشینان بدری

عذر سعدی ننهد هر که تو را نشناسد

حال دیوانه نداند که ندیده‌ست پری

👤سعدی

دوست دارم زیاد از هفته دیگه کلا میام اینجا

اره بیا 

بیا اینجا عشقم😢

بغضی که مانده در دل من وا نمی‌شود
حتی برای گریه مهیا نمی‌شود

بعد از تو جز صراحت این درد آشنا
چیزی نصیب این من تنها نمی‌شود

عزیز دلم این ی نمونه از مشکل منه وقتی همه ی دلخوشیم همین خواسته بود وقتی باهاش تمام بی توجهی های&nb ...

تو چی میدونی از زندگی من؟

نمیدونم تا حالا به خودکشی فکر کردی یا نه ولی من از ۱۴ سالگی تا الان که ۲۳ سالمه بارها به خودکشی فکر کردم

چندبار حتی تیغ دستم گرفتم ولی پشیمون شدم

سختیای زیادی کشیدم...چه بیماری و ضعف جسمی ، چه عذاب ها و سختیای روحی و بلاهایی که سرنوشت سرم آورد...مامان و بابای من موهاشون سفید نبود به خاطر سختیا و بلاهایی که سر من اومد پیر شدن...تو زندگیم یادم نمیاد آرزویی داشته باشم و بهش رسیده باشم...بارها و بارها زمین خوردم...به جایی رسیدم که زندگی نمیکنم و فقط زنده ام....😔

همه زندگی و باور من شد، همه دنیام شد، بارها به خاطر حضورش خداروشکر کردم، همه امیدم شد، من حاضر نبودم از خانوادم دور بشم ولی به خاطر اون میگفتم میتونم از خانوادم دور شم، روزی نبود که به خاطرش خداروشکر نکنم و با یادش لبخند نزنم، صداش موسیقی لحظه هام بود آرامشم بود، هنوزم صداش تو گوشمه با اینکه خیلی وقته صداشو نشنیدم ، هنوزم تصویرش جلو چشمامه هنوزم باورم نمیشه رفتنشو هنوزم دعا میکنم حرفاش دروغ باشه و راه برگشتی باشه ولی طوری رفت که دیگه هیچوقت نمیتونم داشته باشمش

شکستم، فرو ریختم، نابود شدم....

تا حالا از نبود کسی سرگیجه داشتی از رفتنش حالت تهوع گرفتی؟دستات بی حس شده؟چند روز بی اشتها شدی؟سردرد امونتو بریده؟

هنوزم درگیرم...

ولی

نمیتونم بازم بشینم و ذره ذره آب شدن مامانمو جلو چشمام ببینم

میگم و میخندم ولی دلم پر از درده

از همون اول همینطوری بودم، تو جمعای دوستانه همیشه اونی که بقیه رو میخندوند من بودم ولی هیشکی از دلم خبر نداشت🙃

من اون کسی هستم که حتی نمیتونه راجب درداش با کسی حرف بزنه، نفس تقریبا یه ساله با من دوسته بارها شده حالم بد بوده و ازم پرسیده آسانا چته؟گفتم چیزی نیست خوب میشم...فقط این اواخر در حد یکی دوتا جمله فهمیده چه مصیبتی سرم اومده و فقط یکی از بدبختیامو میدونه

من همون آدمی هستم که با وجود همه بدبختیام بازم میخندم....

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

دگرباره بشوريدم بدان سانم به جان تو

که هر بندي که بربندي بدرانم به جان تو

من آن ديوانه بندم که ديوان را همي بندم

زبان مرغ مي دانم سليمانم به جان تو

نخواهم عمر فاني را تويي عمر عزيز من

نخواهم جان پرغم را تويي جانم به جان تو

چو تو پنهان شوي از من همه تاريکي و کفرم

چو تو پيدا شوي بر من مسلمانم به جان تو

گر آبي خوردم از کوزه خيال تو در او ديدم

وگر يک دم زدم بي تو پشيمانم به جان تو

اگر بي تو بر افلاکم چو ابر تيره غمناکم

وگر بي تو به گلزارم به زندانم به جان تو

سماع گوش من نامت سماع هوش من جامت

عمارت کن مرا آخر که ويرانم به جان تو

درون صومعه و مسجد تويي مقصودم اي مرشد

به هر سو رو بگرداني بگردانم به جان تو

سخن با عشق مي گويم که او شير و من آهويم

چه آهويم که شيران را نگهبانم به جان تو

ايا منکر درون جان مکن انکارها پنهان

که سر سرنبشتت را فروخوانم به جان تو

چه خويشي کرد آن بي چون عجب با اين دل پرخون

که ببريده ست آن خويشي ز خويشانم به جان تو

تو عيد جان قرباني و پيشت عاشقان قربان

بکش در مطبخ خويشم که قربانم به جان تو

ز عشق شمس تبريزي ز بيداري و شبخيزي

مثال ذره گردان پريشانم به جان تو

👤مولوی

تو چی میدونی از زندگی من؟ نمیدونم تا حالا به خودکشی فکر کردی یا نه ولی من از ۱۴ سالگی تا الان که ۲۳ ...

عزیز تاپیک آخرم ممنون🙏

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

عزیز دلم این ی نمونه از مشکل منه وقتی همه ی دلخوشیم همین خواسته بود وقتی باهاش تمام بی توجهی های&nb ...

دل هر کسی پر از غمه 

خدا میگه  اگه غم هاو مشکلات  تمام دنیا رو بریزم تو یه ظرف هر کسی مشکلو غم خودسو بر میداره چون ظرفیت غم اون یکیو نداره ،،شاید خیلیا اینجا میخندن مطمئن باش شایدم غم شون سنگین تر از خیلیامونه😢

فرستادم براتون ... انشالله حاجتتون براورده میشه⚘⚘🙏

زنده باشید 

ممنون از بزرگواریتون 🙏

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......