2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69106 بازدید | 13597 پست
خدا نکنه سالم باشی 

❤❤❤❤

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
گاهی حس عجیبی میاد سمتم  با اونکه چندین ساله خدا رو صدا نمیزنم ، ولی روزی که درد ندارم البته خ ...

سخته بیماری خیلی سخته و من بنده ی خدام در جایگاهی نیستم بنده ی دیگه رو قضاوت کنم اما پیشنهاد میکنم امروز از امام حسین بخوایید دستتون رو بگیر بخدا قسم میگیره امام کشتی نجات همونطور که دست منو گرفت از گرداب گناه کشید بیرون فقط کافی ازش بخوایید البته گاهی بدون درخواست هم نجات میدن انشالله امروز روز معجزه باشه برای شما

براتون دعا میکنم اگر لایق باشم 💚💚🌹

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرچم سرخ تو را دیدم و قلبم لرزید 

شاه خوبان جهان بر من عاشق نظری 

به من خسته ی غمدیده نگاهی افکن 

من که جز عاشقی و شعر ندارم هنری 

دیگر از غصه به تنگ آمده این دل مولا 

آنچنانم که ز فریاد ندارم حذری 

چه شود آه که تعبیر شود رویایم 

گذرم بر سر کوی تو افتد سحری 

اشک بارم ز دو دیده فریاد زنم نامت را 

افکنم شعله به عالم ز دل پر شرری 

چه شود شاه مرا هم به زیارت طلبی 

قسمت می دهم ارباب به نام قمری....

دختربارونی66#    

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
سخته بیماری خیلی سخته و من بنده ی خدام در جایگاهی نیستم بنده ی دیگه رو قضاوت کنم اما پیشنهاد میکنم ا ...

چشم 😔

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
پرچم سرخ تو را دیدم و قلبم لرزید  شاه خوبان جهان بر من عاشق نظری  به من خسته ی غمدیده ...

عالی بود آبجی 😞

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
پرچم سرخ تو را دیدم و قلبم لرزید  شاه خوبان جهان بر من عاشق نظری  به من خسته ی غمدیده ...

“من که جز عاشقی و شعر ندارم هنری”

می بوسمتون 

همین 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

اَللّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ حَمْدَ الشّاکِرینَ لَکَ عَلی مُصابِهِمْ اَلْحَمْدُ لِلَّهِ عَلی عَظیمِ رَزِیَّتی 

خدایا تو را ستایش می‏کنم به ستایش شکرگزاران تو بر غم و اندوهی که به من در مصیبت رسید حمد خدا را بر عزاداری و اندوه و غم بزرگ من..

ممنون عزیزم الان دارم مراسم و از پشت بام  میبینم به یاد همتون هستم💚

عزیزمی خیلی متشکرم ازت ❤❤❤

ولی آدم‌های صبور هیچوقت هیچ چیزی رو فراموش نمی‌کنن!

زخمارو می‌شمارن،حرفارو مرور می‌کنن و همچنان لبخند می‌زنن :)

یه روز که صبوری دیگه جواب نداد، با همون لبخند تو یه چشم بهم زدن برای همیشه فراموشت می‌کنن. انگار که هیچوقت تو زندگیشون نبودی

آدم‌های صبور تا یه جایی میگن فدای سرت:)

سلام💗

غزلبانو آبجی انسان بعضی وقتا نا امید میشه 

اما ته دل آدم ی حسی هست. احساس نیاز هست.    

نا امید نباش.     شاید خدا میخواد امتحانت کنه.....

اگه از این امتحان سر بلند بیای بیرون شاید بری اون بالا بالاها....

این موقع ها میتونی فک کنی تو ک این همه دردمیکشی میدونی تو همین روز سالها پیش آقا امام حسین چقدر درد کشید...

هر چقدر هم انسان درد داشته باشه میتونی ب این فک کنی ک ی کسی هست دردش از تو بیشتر باشه و این دلتو آروم میکنه 

مشکل انسان رو از خدا دور میکنه.   ولی کسی ک توی مشکل ها هم از خدا دور نشه خیلی بزرگه💗

منم این چن سال مشکل های زیادی داشتم...  ولی هرچقدر سختی داشتم دلم نمیومد شکایت کنم و با خدا قهر بشم 

البته ک میدونم شما خانوم خوبی هستی و مطمئنا فقط دردهات و سختی هات یکم نا امیدت کرده. 

ب حق همین روز بزرگ انشالله خدا مشکلتو حل کنه😢💗