2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست
خدا نکنه خدا حفظش کنه خوشگله ماشاالله تو چشمه

ممنونم چشمات خوشگله😍

🌼❤🌼❤😘😘😘😘😘

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه ذوقی دارم برای چله خدا حاجت همه مون رو میده🤗 چون جمعیم یدالله مع الجماعه👌

منم بخدا خیلی وقت بود منتظر این روز بودم چله بگیرم یهو ب ذهنم رسید جمعی بکنم نفس هرکسی تاثیری داره بلکه تو این چهل نفر یک نفر نفسش حق بود و همه حاجت روا شدیم😢

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
منم بخدا خیلی وقت بود منتظر این روز بودم چله بگیرم یهو ب ذهنم رسید جمعی بکنم نفس هرکسی تاثیری داره ب ...

اصلا وقتی یه جمعی یه چیزی بخوان خدا نظر میکنه

مثل نماز باران

دیگه پاک و معصیت کار نداره

خدا میخواد ما بنده ها هوای همو داشته باشیم

وقتی با هم باشیم بی جواب نمیگذاره

ممنونم ازت که بانی شدی

میدونم که زحمت داره. ان شاالله گره از کارت باز میشه

اصلا وقتی یه جمعی یه چیزی بخوان خدا نظر میکنه مثل نماز باران دیگه پاک و معصیت کار نداره خدا میخوا ...

فداتشم ممنونم🙏🌷

با هر تپش... با هر نفس... تکثیرت می کنم... دنیا پر شده از تو... بداهه

ووییی برای منه😍😍

اجازه ؟

بزارمش تو امضام ❤❤❤؟؟

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

سِنی سویوروممممم ❤❤❤

لازمه بگم حسودم یا خودت میدونی؟😐😐😐😐😶😶😶😶

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

لازمه بگم حسودم یا خودت میدونی؟😐😐😐😐😶😶😶😶

ملتفتم 

عاچقتم 😂😂😂😍❤😆

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

سپهر چشم من خسته دل چه بارانی ست 

به دور خیمه علمدار در نگهبانی ست 

شبی دگر ز سفر مانده جمعمان جمع است 

فضا صمیمی و این شام شام پایانی ست 

فضای سینه ام آکنده است از غم دوست 

ز فرط عشق برادر به دل دگر جا نیست 

یکی کفن به تن و دیگری حنا بسته 

بساط عشق مهیا برای مهمانی ست 

هراس و هول گرفته دل مرا ،آری 

هوای دیده ی زینب عجیب طوفانی ست 

برای آنکه نبیند حسین حال مرا 

به زیر چادر من گریه نیز پنهانی ست...