2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69232 بازدید | 13597 پست
@فدایی_بانوی_دمشق     @hadis133     تولدتون مبارک😍🎂 انشاله به همه آر ...

ممنون گلم 😍😍😍❤❤❤

خیلی لطف کردیی

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
درکتون می کنم اینکه احساس تنهایی کنی خیلی سخته..😔 من با نوشتن آروم می شم  اما اگر نوشتن ...

خیلی ممنونم عزیزم😔

برات سلامتی و آرامش خاطر آرزو می کنم دوست من💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای جان دلم 💞 عاشقتم که 😍😍😍 ان شاءالله فدات شم ۲ جفت دوقلو دست گل مثل مامانشون😍👌💞

سلام عروس تولدت مبارک عزیزم 

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   
ڪلهاے" بهشت" سایِبانتاڹ یڪ دَستہ "ستاره" ارمغانتاڹ یڪ باغ پُر از گلهاے "نرگس" تقدیم ب ...

خیلییی لطف کردییی اجی ❤❤❤❤

همینشم دستت درد نکنه 

😍😍😍

خیلیی ممنونننن🌹🌹🌹🌹

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
خیلییی لطف کردییی اجی ❤❤❤❤ همینشم دستت درد نکنه  😍😍😍 خیلیی ممنونننن🌹🌹🌹🌹

تولدت مبارک دوست عزیزم 

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   
چالش خیمه بزن به قلب من صاحب این خانه تویی کور شود چشم حسود عاشق دیوانه تویی سوخت ز داغ تو تنم ...

عاااالی عزیزم! لذت بردم...💜

انصافا امروز شعرایِ همه فوق العاده بود...

آیا مصرع آسون بوده یا چی...؟!  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

@hadis133  

@فدایی_بانوی_دمشق  

تولدتون مبارک مهربونا انشالا همیشه درکنارهم بمونین به خواسته های قلبیتون برسین و موفق وشاد زندگی کنین🙏🙏❤❤❤❤❤❤

تارو پود شعرهای‍‍م بند چشمان تو بود
چشم بستی رشته ی اشعار من از هم گسست.. ❤❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
چالش_شعر# ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️ خیمه بزن به قلب من، صاحب این خانه تویی  جان تویی ماه تویی گاه توی ...

👌💜💛💜

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
@hadis133     @فدایی_بانوی_دمشق     تولدتون مبارک مهربونا انشالا همیشه درکن ...

ممنون گلم 😍😍😍😍😍

چالش_شعر# ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️ خیمه بزن به قلب من، صاحب این خانه تویی  جان تویی ماه تویی گاه توی ...

Wowwwww جانم توام شاعر بودی پس چطور شعر نمیگفتی تاحالا افرین خیلی زیبا نوشتی 👏👏👏👏👏👏👏👏❤❤❤❤❤

Wowwwww جانم توام شاعر بودی پس چطور شعر نمیگفتی تاحالا افرین خیلی زیبا نوشتی 👏👏👏👏👏👏👏👏❤❤❤❤❤

می خواستم ریا نشه 😁❤️❤️❤️❤️❤️

قربونت برم عزیزم ممنون❤️❤️❤️❤️❤️❤️

می خواستم ریا نشه 😁❤️❤️❤️❤️❤️ قربونت برم عزیزم ممنون❤️❤️❤️❤️❤️❤️

تاباشه ازاین ریاها جانان 👌🤩🤩

@hadis133     @فدایی_بانوی_دمشق     تولدتون مبارک مهربونا انشالا همیشه درکن ...

واییییی😍😍😍

قربونت برم 

من 

چه قشنگگ 

ممنون 😍😍😍