2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69109 بازدید | 13597 پست
@فدایی_بانوی_دمشق     @hadis133     تولدتون مبارک😍🎂 انشاله به همه آر ...

ممنون گلم 😍😍😍❤❤❤

خیلی لطف کردیی

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
درکتون می کنم اینکه احساس تنهایی کنی خیلی سخته..😔 من با نوشتن آروم می شم  اما اگر نوشتن ...

خیلی ممنونم عزیزم😔

برات سلامتی و آرامش خاطر آرزو می کنم دوست من💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جان دلم 💞 عاشقتم که 😍😍😍 ان شاءالله فدات شم ۲ جفت دوقلو دست گل مثل مامانشون😍👌💞

سلام عروس تولدت مبارک عزیزم 

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   
ڪلهاے" بهشت" سایِبانتاڹ یڪ دَستہ "ستاره" ارمغانتاڹ یڪ باغ پُر از گلهاے "نرگس" تقدیم ب ...

خیلییی لطف کردییی اجی ❤❤❤❤

همینشم دستت درد نکنه 

😍😍😍

خیلیی ممنونننن🌹🌹🌹🌹

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
خیلییی لطف کردییی اجی ❤❤❤❤ همینشم دستت درد نکنه  😍😍😍 خیلیی ممنونننن🌹🌹🌹🌹

تولدت مبارک دوست عزیزم 

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   
چالش خیمه بزن به قلب من صاحب این خانه تویی کور شود چشم حسود عاشق دیوانه تویی سوخت ز داغ تو تنم ...

عاااالی عزیزم! لذت بردم...💜

انصافا امروز شعرایِ همه فوق العاده بود...

آیا مصرع آسون بوده یا چی...؟!  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

@hadis133  

@فدایی_بانوی_دمشق  

تولدتون مبارک مهربونا انشالا همیشه درکنارهم بمونین به خواسته های قلبیتون برسین و موفق وشاد زندگی کنین🙏🙏❤❤❤❤❤❤

تارو پود شعرهای‍‍م بند چشمان تو بود
چشم بستی رشته ی اشعار من از هم گسست.. ❤❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
چالش_شعر# ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️ خیمه بزن به قلب من، صاحب این خانه تویی  جان تویی ماه تویی گاه توی ...

👌💜💛💜

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
@hadis133     @فدایی_بانوی_دمشق     تولدتون مبارک مهربونا انشالا همیشه درکن ...

ممنون گلم 😍😍😍😍😍

چالش_شعر# ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️ خیمه بزن به قلب من، صاحب این خانه تویی  جان تویی ماه تویی گاه توی ...

Wowwwww جانم توام شاعر بودی پس چطور شعر نمیگفتی تاحالا افرین خیلی زیبا نوشتی 👏👏👏👏👏👏👏👏❤❤❤❤❤

Wowwwww جانم توام شاعر بودی پس چطور شعر نمیگفتی تاحالا افرین خیلی زیبا نوشتی 👏👏👏👏👏👏👏👏❤❤❤❤❤

می خواستم ریا نشه 😁❤️❤️❤️❤️❤️

قربونت برم عزیزم ممنون❤️❤️❤️❤️❤️❤️

می خواستم ریا نشه 😁❤️❤️❤️❤️❤️ قربونت برم عزیزم ممنون❤️❤️❤️❤️❤️❤️

تاباشه ازاین ریاها جانان 👌🤩🤩

@hadis133     @فدایی_بانوی_دمشق     تولدتون مبارک مهربونا انشالا همیشه درکن ...

واییییی😍😍😍

قربونت برم 

من 

چه قشنگگ 

ممنون 😍😍😍