2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69109 بازدید | 13597 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایــــــــی دوست تو در گوشه قسمت افقی سمت چپ قلبم دست پا میزنی😀😍😍😍😁

من گوشه قسمت افقی سمت چپ قلب دوست ندارم...

یه جای خوب در نظر بگیر مشتری شیم...اصلا جای منو با دلبر عوض کن😁

تعطیل🚫                                                                                 
ای دوست ای دوســــــت ودوباره ایــــی دوست دوستتون دارم😁             ...

به بههه هنر نزد تو است و بسس😂😂

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
واای دختر ترکیدم ازخنده 😂😂😂😂😂فداات ای دوست😃😘😍

سلااام خوبی گلم 😍😍

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

یادت می آید؟ 

هر روز این موقع سال 

پیام می دادم 

عزیز جان 

هوا سرد است 

بپوشان تمام وجودت را 

مبادا خانه نشین شوی 

و چشمی که نثارم می کردی 

و خیالت راحت را ...

هر سال این موقع سال 

راستی دلت تنگ نشده؟  

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 

@پریناز_خانوم فقط امضات 😂❤

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
به بههه هنر نزد تو است و بسس😂😂

😂😂😂

والا😎😎😎😌😌😌😛😛

۲۰درصد شعر هم تقدیم بخودتت😍😍😍😍😀

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

ما که رقصیدیم به هر سازی زدی ای روزگار

دل به تو بستیم و آخر ، دل شکستی روزگار

کاش مي شد بار ديگر سرنوشت را از سر نوشت

خوب بودم پس ... خوب بودم*

پس چرا کاتب برایم غم نوشت

الهی و ربی من لی غیرک
@پریناز_خانوم   فقط امضات 😂❤

😂😁😂

فیدات😍😍😍😍

قابل ندارع👑👑👑😁

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
😂😂😂 والا😎😎😎😌😌😌😛😛 ۲۰درصد شعر هم تقدیم بخودتت😍😍😍😍😀

قربونت بشم مننن😍😍

مرسییی

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
😂😁😂 فیدات😍😍😍😍 قابل ندارع👑👑👑😁

نشی که 😚

مبارک صاحابش😍😚😆

واااای😂😍