2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69109 بازدید | 13597 پست

آن یک نفر

ما

یک نفر بودیم

و آن یک نفر

تو بودی

از ما یک نفر

یکی عاشق تر بود؛

و آن یک نفر

تو

نبودی

سخترین شعر سال هم میرسه ب این من نفهمیدم نمیدونم چرا از بس ی نفر ۲نفر کرد نفر سوم چهارم پنجم ششمش نداشت چرا اونا کجابودن 😁😁😁😁

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
در ازل بست دلم با سر زلفت پیوند تا ابد سر نکشد وز سر پیمان نرود هر چه جز بار غمت بر دل م ...

اینروزا اصلا مهم نیست من چه تصمیمی بگیرم

چون به هر سمتی که میرم به تو میرسه مسیرم

با همه ساکتو سردم با تو حرف زیاد دارم

شک کنم به همه دنیا به تو اعتماد دارم

تمامه خواستنه منی من آرزوم داشتنته❤

اینقدر که من دوست دارم همه ی شهر دشمنته❤😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرین‌هانا جان تاحالا شعراتو نخونده بودم خیلی زیبا و روون هست بخصوص بیت اول خیلی زیبا مصرع دومشو نوش ...

سلام بانو خیلی ممنونم لطف دارید مهربون ❤❤🌹

چرا قبلا خونده بودید بعضی هاشو یادمه 🌷🌷 

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
ای دوست ای دوســــــت ودوباره ایــــی دوست دوستتون دارم😁             ...

ای دوست..ای دوست ...و دوباره ای دوست

من در کجای دوست داشتنت دست وپا میزنم..هان؟؟

تعطیل🚫                                                                                 
اووو ژنشو دارینا 😂

به چه دردم میخوره وقتی خودم چش رنگی نیستم😒😒😒😒

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

ای دوست ای دوســــــت ودوباره ایــــی دوست دوستتون دارم😁             ...

واای دختر ترکیدم ازخنده 😂😂😂😂😂فداات ای دوست😃😘😍

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 
مررررسی شاعره عزیزم 😑😂😂😍😍😍😍 بسی کیف نمودیم

قابلتو نداشت👑👑👑😎😎😎😛😛

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
واای دختر ترکیدم ازخنده 😂😂😂😂😂فداات ای دوست😃😘😍

قابلتو نداشت😁😁😁😁😂😂😂

تاج سرمی👑👑👑👑😍

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
طلاقم بده...ذکی اولا نمیتونه...چون پول مهریمو نمیتونه جور کنه۳۰۰سکه😎دوما بهتر تر از من گیرش نمیاد ...

بعله صد در صد حرفات درسته😉

کی بهتر از تو که بهترینی😀😍😍😍😍

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

ای دوست..ای دوست ...و دوباره ای دوست من در کجای دوست داشتنت دست وپا میزنم..هان؟؟

ایــــــــی دوست تو در گوشه قسمت افقی سمت چپ قلبم دست پا میزنی😀😍😍😍😁