2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69484 بازدید | 13597 پست
آسانا پروف خودتی؟؟؟

نه عمه جونمه😶😶😶

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا من تا حالا ده دفعه گذاشتم همه دیدنم😂😂

من ندیدم😐😐😐😐😐

عاقا تو شوور داری من عسکم پخش بشه درخانه میمانم هیشکی نمیاد بگیرتم😶😅😅😅😅

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

ای دوست ای دوســــــت ودوباره ایــــی دوست دوستتون دارم😁

شاعر((پریناز😐))

تقدیم بهتون عشقاااااااای دلم😍😍😍😍

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

@اعتصامی  

@مینا8282  

@دلبررر  

@00نازلی00  

@دخترلاکچری20  

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
من ندیدم😐😐😐😐😐 عاقا تو شوور داری من عسکم پخش بشه درخانه میمانم هیشکی نمیاد بگیرتم😶😅😅😅😅

شوورم نمیدونه که😂😂😂

تعطیل🚫                                                                                 
جوووونم عمه اتو  اووف😁

😂😂😂😂😂😂

یکی از عمه هام چشاش آبیه😢😢😢و دوتا از عموهام😢😢😢😢😭😭😭😭

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 اینهمه من گفتم خوبه  یه نفر گفته بده حرف اونو‌قبول داری منو نه ...

یعنی نفس ادامه بدم..شعر بگم؟؟؟

تعطیل🚫                                                                                 
شوورم نمیدونه که😂😂😂

خلاصه اومده تو رو گرفته دیگه😅اگه بدونه هم به خاطر بچه هاتون طلاقت نمیده ولی من هنوز شوور پیدا نکرد😢😢😢😅😅😅