2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69108 بازدید | 13597 پست
آسانا پروف خودتی؟؟؟

نه عمه جونمه😶😶😶

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره😢😢😢😢😭😭😭

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

اینهمه من گفتم خوبه 

یه نفر گفته بده حرف اونو‌قبول داری منو نه ؟؟

خب سلایق متفاوته 

در ضمن شعرهات بی نقصه شک نکن

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بابا من تا حالا ده دفعه گذاشتم همه دیدنم😂😂

من ندیدم😐😐😐😐😐

عاقا تو شوور داری من عسکم پخش بشه درخانه میمانم هیشکی نمیاد بگیرتم😶😅😅😅😅

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

ای دوست ای دوســــــت ودوباره ایــــی دوست دوستتون دارم😁

شاعر((پریناز😐))

تقدیم بهتون عشقاااااااای دلم😍😍😍😍

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

@اعتصامی  

@مینا8282  

@دلبررر  

@00نازلی00  

@دخترلاکچری20  

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
من ندیدم😐😐😐😐😐 عاقا تو شوور داری من عسکم پخش بشه درخانه میمانم هیشکی نمیاد بگیرتم😶😅😅😅😅

شوورم نمیدونه که😂😂😂

تعطیل🚫                                                                                 
جوووونم عمه اتو  اووف😁

😂😂😂😂😂😂

یکی از عمه هام چشاش آبیه😢😢😢و دوتا از عموهام😢😢😢😢😭😭😭😭

😂😂😂😂😂😂 یکی از عمه هام چشاش آبیه😢😢😢و دوتا از عموهام😢😢😢😢😭😭😭😭

اووو ژنشو دارینا 😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 اینهمه من گفتم خوبه  یه نفر گفته بده حرف اونو‌قبول داری منو نه ...

یعنی نفس ادامه بدم..شعر بگم؟؟؟

تعطیل🚫                                                                                 
شوورم نمیدونه که😂😂😂

خلاصه اومده تو رو گرفته دیگه😅اگه بدونه هم به خاطر بچه هاتون طلاقت نمیده ولی من هنوز شوور پیدا نکرد😢😢😢😅😅😅