2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست
خدا کنه...من بهت اطمینان دارم که چیزی ازت نمی پرسم 

اوهوم ممنون

یکم مشکلات خانوادگیه وگرنه چیز دیگه ای نیست

نگران نباش

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عروسکی که برادرم به آتش کشید
خواهرم را می ترساند
گرگی که به گَلِه مان زد
از تبار خودمان بود
وقتی سگمان به خیابان پناه برد
همان شب
من جَنینم را دار زدم
مبادا از نگاه تو باردار شده باشم
وقتی باد تن پوشم را رُبود
تویی که
با خیال من مَرد می شوی

می ترسم
از اتفاق های نیفتاده
کارهای نکرده
سوال های بی جواب کودک درونم
که نپرسید
از بازی مشکوکِ قایم باشک
هم آغوشی عروسکم در تخت
وبرای رهایی از هراسم
به هرزگیه تن توهم پناهی نیست
تویی که برای دریدنم
وفادارنه می بوسیم
و لب هایت
طعم تلخِ
حقیقت دیگری را می دهد.

انقلاب تن‌هایمان را

به تصویر می‌کشیدیم!

من

و

تو

وتن(وطن) داده به نقاب‌هایم

در آخرین بوسه که از کوچه گرفتیم

نگاه می‌کرد

به ما ترس

از لب پنچره

که به مشام چراغ می‌رساندیم

بوی روشنایی را

در هم تنیده و پوسیده می‌شدیم!

تا بخندد

اندکی در ما جهانی

در مشت‌های غم زده‌یمان

جوانه زده بود امید

و هنوز می‌ترسید

از خیابان

که فریاد بکشد

چشم‌هایمان آزادی!

شاعر: سپیده ثابتیان

رهایت کرده ام دیگر نگار سست پیمانم  ندیدی غصه هایم را ندیدی اشک چشمانم  نگفتم راز عشقم ر ...

عااالی💜

رفته ای ... اما گذشتِ عمر تاثیری نداشت
من که دلتنگِ توام امروز ... فردا بیشتر!
حامدعسگری#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
آخه من گرسنه نیستم فقط حالم مثل گرسنگی شدیده بعد از صبحانه که قرص میخورم حداکثر یه ساعت بعدش دست و ...

خو همون ضعف میکنی ابجی قشنگم بعدش ابمیوه ایی شوکولاتی چیزی بخور حتماااا

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
شعر چالش امروز🌹🌹🌹 " دل به غم هایش سپردم نیست آرامم هنوز   سالها چشمم به در،برعشق ناکام ...

واووووو چه زیبا حال کردم😘🌹♥️

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
خو همون ضعف میکنی ابجی قشنگم بعدش ابمیوه ایی شوکولاتی چیزی بخور حتماااا

باشه🙁هرچند که اصلا میلی به خوردن ندارم اونموقع☹

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

شعر چالش امروز🌹🌹🌹 " دل به غم هایش سپردم نیست آرامم هنوز   سالها چشمم به در،برعشق ناکام ...

شعرت مثل همیشه زیباست ازوزن و اهنگ سرودهات خیلی خوشم میاد یه جور ریتم خاص دارن احسنت دوست جوونم 👏👏👏👏👏❤❤❤❤❤😍😍😍😍

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
شعرت مثل همیشه زیباست ازوزن و اهنگ سرودهات خیلی خوشم میاد یه جور ریتم خاص دارن احسنت دوست جوونم 👏👏 ...

قربانت دوست خوبم❤❤

تعطیل🚫                                                                                 

مواظب آدم های

‍‍صبور ومهربون زندگیتون باشید؛

اگر بمانند

برای همیشه است

واگر بروند

میروند که دیگر برنگردند...🌹🌹🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

او رفت و‌ صبر رفت

و‌تحمل تمام شد

از هم گسست؛

سلسله ی اختیار ما!

گفت از تو یاد میکنم