2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست
تو بگو دل ! که به آهنگ دلت ساز کنم تو بگو عشق ! که من عاشقی آغاز کنم تو بگو راز ! که من بشکنم ا ...

شعرم ص۶۱...دوستی

تعطیل🚫                                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خواهرای گلم میشه وقتی چالش رو میزارید آخرش اسمتونو اینجور تایپ کنید تا بشه شعراتونو پیدا کرد م ...

من چالشامو هیچکدومو اینجا نزاشتم تا حالا ترنم جان 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

سلام مهربون چشم هر چند قابل نیست شعرواره های من..

ممنون گلم ،اتفاقاخیلیم زیبا هستن🌼🌼🌼🌼

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
من چالشامو هیچکدومو اینجا نزاشتم تا حالا ترنم جان 

وااا چرا

چرا نمیزاری عزیز

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
وااا چرا چرا نمیزاری عزیز

نمیدونم چرا 😂

دوست ندارم نوشته هام رو‌کسی بخونه 

قبلنا تو تاپیک شعر قبلی میزاشتم سال پیش یعنی 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

گاهی آدم ها دلگیرند و دلتنگ

آرام میخزند کنجِ اتاق شان با یک بغل تنهایی ؛

گاهی تا اطلاع ثانوی تعطیل اند ؛

لطفا بعدا مزاحم شوید

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

رهایت کرده ام دیگر نگار سست پیمانم 

ندیدی غصه هایم را ندیدی اشک چشمانم 

نگفتم راز عشقم را به غیر از آسمان و ابر 

شدم با باد هم آواز و همدم گشت بارانم 

رهایم کردی ای جانان روی تنها سفر اما

خلاص از من نخواهی شد که در قلبت فراوانم

تو را با گریه خواهم گفت تو را با ناله خواهم خواند

جهان از نام من پر شد که من مجنون دورانم 

شده تاریک دنیایم نمانده سوی در چشمم

چراغ دیدگانم شو بیا ای ماه تابانم 

رهایت کرده ام دیگر نگار سست پیمانم؟

نکن باور تو این قصه که از گفته پشیمانم....

دختربارونی66#  

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
نمیدونم چرا 😂 دوست ندارم نوشته هام رو‌کسی بخونه  قبلنا تو تاپیک شعر قبلی میزاشتم سال پیش یعن ...

شعر من نخوندی؟؟

ص۶۱

تعطیل🚫                                                                                 
رهایت کرده ام دیگر نگار سست پیمانم  ندیدی غصه هایم را ندیدی اشک چشمانم  نگفتم راز عشقم ر ...

عالیست👌👌👌

تعطیل🚫