2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69109 بازدید | 13597 پست

می توان در قاب خیس پنجره 

چک چک آواز باران را شنید 

می توان دلتنگی یک ابر را 

در بلور قطره ها بر شیشه دید 

می توان لبریز شد از قطره ها 

مهربان و بی ریا و ساده بود 

می توان با واژه های ساده نو 

مثل ابری شعر باران را سرود 

می توان در زیر باران گام زد 

لحظه های تازه ای آغاز کرد 

پاک شد در چشمه های آسمان 

زیر باران تا خدا پرواز کرد... 🌻

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
برادر پست ها رو میخونید؟؟؟

داره ادامه میده خخخ

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

💫ﺑﻮ ﮔﺌﺠﻪ ﺭﺅﯾﺎﻣﺎ ﻗﻮﻧﺎﻕ ﮔﻞ ، ﮔﻮﻟﻮﻡ ، ﻣﻨﯽ ﺳﺌﻮﯾﺐ - ﺍﻭﺧﺸﺎ ، ﺁﻝ ﺁﻏﻮﺷﻮﻧﺎ . 💫ﺣﺴﺮﺗﻢ ﺳﺴﯿﻨﻪ ، ﺑﯿﺮ ﺑﺎﺧﯿﺸﯿﻨ ...

ترکی سحری ما را می خواند به مهمانی

گفتم که چه سر داری ما را به چه می خوانی

قهقه زد و گفتا ای عاشق لره یازق در

گفتم مله ملمم حالی من وسن خانی

گفتا که بیا با ما این صومعه بر هم زن

در مجلس مستان آی ای دوست به مهمانی

ای خواجه چه در رفتم می دیدم و میخانه

گفتم من ازین معنی شاباش مسلمانی

ترکی قدحی بر کف زانو زده گفتا ای

گفتم که چه چیز است این گفتا می روحانی

من نیز دودل گشتم چون جای عجب دیدم

گفتم که خورم یا نی گفتا که تو می دانی

القصه شدم یکدل جامی دو سه واخوردم

در خود اثری دیدم زان جرعه ربانی

هر چیز که می جستم فی الحال عیانم شد

صد کشف بیانم شد از خاطر حقانی

بگذشتم ازین عالم در روح وطن کردم

بر من همه روشن شد پیدایی و پنهانی

در رفتم و بر رفتم وز خویش بدر رفتم

چون جان بقا دیدم از خویش شدم فانی

شمس الحق تبریزی هیهات که دریابد

وین رمز که می گویی وین قصه که می خوانی

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

شعراشم اینقد طولانیه ادم دلش نمیخواد بخونه

🤕🤕🤕🤕🤕😿

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

شعراشم اینقد طولانیه ادم دلش نمیخواد بخونه

😐😐😐😐😐😐😐😐

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

@narngk  

سلام آبجی 

دو روزه بعد از خوردن فلوکستین دست و پام بی جون میشن طوریکه انگار چند ساعته دارم گرسنگی میکشم درحالیکه بعد از صبحانه میخورمش😿تو هم اینطوری میشدی؟طبیعیه؟خوب میشم یا همیشه اینطوری میشه؟😿😿😿

زندگی خالی نیست
مهربانی هست سیب هست ایمان هست
آری تا شقایق هست زندگی باید کرد

نه خانم شما کجا من کجا😘😘😘😘😘😘

نه عزیز دلممم این چه حرفیه میزنی ...

شما خیلی ماهی ...

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

خب به سلامتی 

دیگه همه چی هم منتفی شد 😏

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�