2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69112 بازدید | 13597 پست

اعتـراف میکنـم

محتـاج حـس نفـس های تـواَم..

ممنـوعه ترین باش امـا

بـاور کن که دلتنگی تـو

بـرای مـن مـرگ تـدریجی است!

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خانم دکتری نمیرسم فکر کنم! ولی یه خانم پرستار مهربون میشم

چرا نرسی 

خدا بخواد میرسی

پرستار نشو اخرش بداخلاق میشی😒😒😒😒

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
چرا نرسی  خدا بخواد میرسی پرستار نشو اخرش بداخلاق میشی😒😒😒😒

بداخلاقی تو ذات من نیست

نمیدونم انشالله ک خانم دکتر بشم

امیدوارم

در هواے چشمانت

قنوت عشق بستم

بہ بلنداے خیاڸ

دریا دریا فاصلہ

ورق ورق دلتنڪَے

شهاب باراڹ بلا

تورااز ذهڹ تب دارم

نخواهدڪَرفت

اے همہ خوبے!

ممنون خبر دادی    

خواهش،🌼سرش درد میکرد 😑

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

كسي
را به دلت اضافه كن
كه تو را بلد باشد
تا وقتي به او گفتي
دلتنگتَم
نگويد
كمتر فكر كن تا
دلتنگ نشي

بیتوته‌ی کوتاهی‌ست جهان
در فاصله‌ی گناه و دوزخ
خورشید
همچون دشنامی برمی‌آید
و روز
شرمساری جبران‌ناپذیری‌ست …
احمد شاملو

در هیاهوی زندگی دریافتم ؛

چه بسیار دویدن ها،که فقط پاهایم را از من گرفت

در حالی که گویی ایستاده بودم ،

چه بسیار غصه ها،که فقط باعث سپیدی موهایم شد

در حالی که قصه ای کودکانه بیش نبود ،

دریافتم،کسی هست که اگر بخواهد “می شود”

و اگر نخواهد “نمی شود”

بداخلاقی تو ذات من نیست نمیدونم انشالله ک خانم دکتر بشم امیدوارم

بچم تب کرده بود شیش ماهش بود بستری کردن 

دو روزه سرمو زدن پوستش اصلا نزدن ب رگش هیوی نمیفهمید سوراخ سوراخ کردن بچمو😢اخرشم گفتم بابا اصلا ب رگش نیستو اومده سرمو فرو کرده میگه با دستت نکه دار تکون نخوره میگم درست برن خو داد میزنه سرم خدایی من تو چن روز بستری۲۴ساعته چطور دست ی بوه نوزادو سرمشو نکه دارم تکون نخوره دستم ۲۴ساعته باید رو اون سوزنش میمون جا بجا نشه مادر شوهرم اومد ملاقات رفته میگه عروست بی ادبه پرروه تو کارما دخالت میکنه 

چقدر عبرت در این عروسک هاست، و ما از عروسک کمتریم …

آن ها مرده بودند و زندگی می کردند، ما زندگی می کنیم و مرده ایم …

بچم تب کرده بود شیش ماهش بود بستری کردن  دو روزه سرمو زدن پوستش اصلا نزدن ب رگش هیوی نمیفهمید ...

چ بی اعصاب بوده

طفلی نینی

راه رفتن را یاد گرفتیم
تا دویدن را بلد شویم
دویدن را یاد گرفتیم
تاراهی برای زودتر رسیدن بیابیم
دویدیم و دویدیم و دویدیم
بی آنکه بدانیم سهم ما از زندگی
فقط دویدن بود
نه رسیدن

میــدونـ ــی چـیـه؟ چـــیز خـاصــی نــیــست فـقـط یـــکم خستــم از زندگـی

یـکم میخوام بـــخوابم یـــکــم مـــیـــخــوام نـــبـــاشم