2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69112 بازدید | 13597 پست

کاش زندگی از آخر به اول بود..
پیر بدنیا می آمدیم..
آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم..
سپس کودکی معصوم می شدیم و در
نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم…!!!

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاهی آنقدر دلم از زندگی سیر میشود که میخواهم تا سقف آسمان پرواز کنم
و رویش دراز بکشم آرام و آسوده ، مثل ماهی حوضمان که چند روزی است که روی آب شناور است

چ بی اعصاب بوده طفلی نینی

بخدا رو دستش سوراخ سوراخ پاهاش هم همینطور بخدا منم اولین بار بود تب بچه میدیدم داشتم دق میکردم

اومد انتی بیوتیک زده اونیکی پرستار بچم خساسیت داد کل بدنش قرمز شد رفتم گفتم میگن نه امکان نداره گفتم بابا همکارتون کفت حساسیت داد بگم اخر بزور اومدن بچمم داشت داد میزدااا اخر ضدشو زدن قرمزی بدنش رفت😩

خدایی پدرمو رسما دراوردن

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
بخدا رو دستش سوراخ سوراخ پاهاش هم همینطور بخدا منم اولین بار بود تب بچه میدیدم داشتم دق میکردم اومد ...

چی بگم...!

زندگی…

خاطر دریایی یک قطره ، در آرامش رود

زندگی…

حس شکوفایی یک مزرعه ، در باور بذر

زندگی…

باور دریاست در اندیشه ماهی ، در تنگ

زندگی…

ترجمه روشن خاک است ، در آیینه عشق

زندگی…

فهم نفهمیدن هاست

چی بگم...!

راستی حواسم نبود اسمتم مثل اخلاقت قشنگه ابجی😘😘😘😘😘😍😍😍😍✌

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
راستی حواسم نبود اسمتم مثل اخلاقت قشنگه ابجی😘😘😘😘😘😍😍😍😍✌

قربونت بشم

ممنونم  

ذوق مرگ شدم

سکوت نکن
زمزمه کن گاهی !
قدم بزن در کوچه های زندگی
و گاهی آرام پرواز کن
این آبی بیکران مال تو نباشد …
مال کیست ؟