2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69112 بازدید | 13597 پست
سلام یاسی جووووووووووووووووون  چطوری عزیزم ؟

خوبم خدارو شکر ..تو خوبی آرشان خوبه😍

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم        

عزیزی🤣😛😍❤🔫

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
خوبم خدارو شکر ..تو خوبی آرشان خوبه😍

خدا رو شکر 

چ خوب ک هستی و دیدمتون   

دوستان رو از این کاربری لغو زدم همتون اون کاربریم هستین پس ممنونم همونجا پیام بدیم به هم   
فدات شما خوبی😍😍❤❤🤗

قربونت

گر چه در سایه لطف تو پریشان هستیم

ما بر آن عهد که بودیم کماکان هستیم

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
خدا رو شکر  چ خوب ک هستی و دیدمتون    

خوش برگشتی گلم ..دیگه نرو 🌸

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

من پر از نورم و شن

و پر از دار و درخت

پرم از راه، از پل، از رود، از موج

پرم از سایه برگی در آب

چه درونم تنهاست

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

سلام عزیزدلم خوبی 🌸😍

سلام سلام😍😍

خودت خوبی

به یاد سلام تو،

لبانم همیشه ترند

و در انتظار گام‌هایت

چشمانم را در امتداد کوچه

وجب به وجب کاشته ام..!

ای ساده ترین!

از کدامین خیال عبور می کنی؟

راهی را نشانم بده

برای تو سبز مانده ام..!

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
سلام منم خوبم    

سلام عسل خانوم😍😄 خداروشکر که خوبی ..کنکور رو چیکار کردی 💪

سلام عسل خانوم😍😄 خداروشکر که خوبی ..کنکور رو چیکار کردی 💪

سلاممممممم

خوب بود

بجز فیزیک

یکمم شیمی

بقیشو عالی زدم

یاسی

ینی میشه یچیز خوبی قبول شم؟

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

سلام منم خوبم    

سلام

خداروشکر💓💓💓

خوشحالم که کنکورت خوب بوده

متاهلم هستی؟؟؟

شب همگی خوش❤

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

سلام سلام😍😍 خودت خوبی به یاد سلام تو، لبانم همیشه ترند و در انتظار گام‌هایت چشمانم ر ...

یک دانه ی نگاه که انداختی 

پرنده های خیالم 

یک عمر اسیر تو شد 

یک مشت دل اگر 

میپاشیدی چه میشد؟!