2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69112 بازدید | 13597 پست
سلامی چو بوی خوش آشناییبدان مردم دیده روشنایی خوبی عزیزم

فدات شما خوبی😍😍❤❤🤗

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
اخ که عشقی تو 😍 ای بر آورده وصل شب مهتاب و پگاه! ناز پرورده خورشید و نظر کرده ماه! چون خدا ساختنت ...

دلم تنگ شده بود 😍☺ 

بالا بلند عشوه گر نقش بازِ من 

کوتاه کرد قصه ی زهدِ دراز من❤

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صدا کن مرا

صدای تو خوب است

صدای تو سبزینه آن گیاه عجیبی است

که در انتهای صمیمیت حزن می روید

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

اوووو نهمی😂برش گردون..جوگیر هم نشو😧😧😧👋

خخخ 

سعی میکنم 

ب سوگند سلام برسون بگو چیکا منتظرته   

دوستان رو از این کاربری لغو زدم همتون اون کاربریم هستین پس ممنونم همونجا پیام بدیم به هم   
دلم تنگ شده بود 😍☺  بالا بلند عشوه گر نقش بازِ من  کوتاه کرد قصه ی زهدِ دراز من❤

من که نگم برات😍

دیده ام خورشید را در خواب، تعبیرش تویی
خواب دریا و شب مهتاب، تعبیرش تویی

I would love to be kind to me, i saw with all kindness
دلم تنگ شده بود 😍☺  بالا بلند عشوه گر نقش بازِ من  کوتاه کرد قصه ی زهدِ دراز من❤

زمان نمي گذرد عمــــر ره نمي سپرد

صــداي ساعت شماطه بانگ تکرار است

نه شنبــه هست ونه جمعـــه

نه پار وپيرار است

جوان وپير کدام اســــت ؟ زود ودير کدام ؟

اگر هنوز جوان مانده اي به آن معناست

که عشق را به زواياي جان صلا زده اي

ملال پيري اگر مي کشد تو را پيداست

که زير سيلي تکرار

دست وپا زده اي

زمان نمي گذرد

صداي ساعت شماطه بانگ تکرار است

خوشا به حال کسي که لحظه لحظه اش از عشق سر شار است

فريدون مشيري

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
خخخ  سعی میکنم  ب سوگند سلام برسون بگو چیکا منتظرته    

الان بهش گفتم اومدی😂

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

باران رو دوست دارم ولی این دل بارانی رو نه

لبخند بعد یه رویا رو دوست دارم ولی مات شدن بعد لبخند رو نه

خودمو دوست دارم ولی خیالاتم رو نه

باران رو دوست دارم شادی رو دوست دارم

دیر گفتی دیرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر    

سلام فاطمه خانوم خوبی 😍

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
جانم باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا به ...

منم دوست داشتم و تنها جایی بود که برام آرامش بخش بود ولی از دیشب تا حالا میام حالم بدتر میشه😔تاپیکای دیگه رو دوست ندارم🙁

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی
چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی
پیله ات را بگشا
تو به اندازه پروانه شدن زیبایی

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

حسین جانم 

کرده ام نذر که عمري زغمت گريه کنم

آه از دل کشم واز المت گريه کنم

گر دل سوخته اي لطف به من کرده خدا

بهر آنست که سوزم زغمت گريه کنم

گاه از ماتم تو بر سرو بر سينه زنم

گاه بنشينم وزير علمت گريه کنم

منم آن سائل درمانده که با دست تهي

در دل شب به اميد کرمت گريه کنم

به غبار حرم کرببلايت سوگند

دوست دارم که شبي در حرمت گريه کنم

کاش آيي دم مردن به سر بالينم

تا نهم صورت خود بر قدمت گريه کنم😭😭😭

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام فاطمه خانوم خوبی 😍

سلام یاسی جووووووووووووووووون 

چطوری عزیزم ؟

دوستان رو از این کاربری لغو زدم همتون اون کاربریم هستین پس ممنونم همونجا پیام بدیم به هم   
زمان نمي گذرد عمــــر ره نمي سپرد صــداي ساعت شماطه بانگ تکرار است نه شنبــه هست ونه جمعـــه نه پ ...

سلام عزیزدلم خوبی 🌸😍