2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست

اي همه مردم ، در اين جهان به چه کاريد ؟

عمر گران‌مايه را چگونه گذاريد ؟

هرچه به عالم بود اگر به‌کف آريد

هيچ نداريد اگر که عشق نداريد

واي شما دل به عشق اگر نسپاريد

گر به ثريا رسيد هيچ نيرزيد

عشق بورزيد

دوست بداريد

فریدون مشیری

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

فاطمه تویی🤔

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اي همه مردم ، در اين جهان به چه کاريد ؟ عمر گران‌مايه را چگونه گذاريد ؟ هرچه به عالم بود اگر به‌کف ...

سلام عشق جااان🤗😍😍😍👋👋👋

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

زندگی را می گویم
اگر بخواهی از آن لذت ببری
همه چیزش لذت بردنی است
اگر بخواهی از آن رنج ببری
همه چیزش رنج بردنی است
کلید لذت و رنج دست توست

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

فاطمه تویی🤔

سلام عزیزم 

اره 

خوبی عزیزم 

چ خبرا ؟

سوگند چرا ترکیده اخه ؟

دوستان رو از این کاربری لغو زدم همتون اون کاربریم هستین پس ممنونم همونجا پیام بدیم به هم   
@یاسمن_۷۰     وقتی تو نیستی ... شادی کلام نامفهومی ست ! و «دوستت می‌ دارم» راز ...

دوستت دارم

تو را به جاي همه کساني که نشناخته ام دوست مي دارم

تو را به خاطر عطر نان گرم

براي برفي که اب مي شود دوست مي دارم

تو را براي دوست داشتن دوست مي دارم

تو را به جاي همه کساني که دوست نداشته ام دوست مي دارم

تو را به خاطر دوست داشتن دوست مي دارم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
سلام عشق جااان🤗😍😍😍👋👋👋

سلامی چو بوی خوش آشناییبدان مردم دیده روشنایی

خوبی عزیزم

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

حکایت ما آدمها
حکایت کفش هاییه که
اگه جفت نباشند
هر کدومشون
هر چقدر هم شیک باشند
هر چقدر هم نو باشند
تا همیشه
لنگه به لنگه اند…

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

بچه ها با حال و هوای تاپیک همش یاد این میفتم🤷‍♀️🤷‍♀️ کشتی شکستگانیم ای باد شرطه برخیز 😏😏 ...

میام اینجا کلا دپرس میشم😞

نه تو می مانی و نه اندوه،و نه هیچیک از مردم این آبادی…

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن

لحظه شادی که گذشت

غصه هم می گذرد؛

آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند…

لحظه ها عریانند.

به تن لحظه خود،جامه اندوه مپوشان هرگز.

سهراب سپهری

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

دوستت دارم تو را به جاي همه کساني که نشناخته ام دوست مي دارم تو را به خاطر عطر نان گرم براي برفي ...

اخ که عشقی تو 😍

ای بر آورده وصل شب مهتاب و پگاه!
ناز پرورده خورشید و نظر کرده ماه!
چون خدا ساختنت خواست به دلخواه، نخست
گلت آمیخت به هفتاد گل مهر گیاه
مشتی الماس ز شب چید و به چشمت پاشید
تا درخشان شود این‌گونه به چشم تو نگاه

I would love to be kind to me, i saw with all kindness
سلام عزیزم  اره  خوبی عزیزم  چ خبرا ؟ سوگند چرا ترکیده اخه ؟

سلام خوشکل خانوم..تو چرا تعلیق کردی😯😧سوگند هم خودش تعلیق کرد🤦‍♀️

سلام خوشکل خانوم..تو چرا تعلیق کردی😯😧سوگند هم خودش تعلیق کرد🤦‍♀️

جو گیری خواهر     

جو گیری 

نهمین کاربریمه 

روم ب دیوار   

دوستان رو از این کاربری لغو زدم همتون اون کاربریم هستین پس ممنونم همونجا پیام بدیم به هم   
جو گیری خواهر       جو گیری  نهمین کاربریمه  روم ب دیوار   &nbs ...

اوووو نهمی😂برش گردون..جوگیر هم نشو😧😧😧👋

میام اینجا کلا دپرس میشم😞 نه تو می مانی و نه اندوه،و نه هیچیک از مردم این آبادی… به حباب ...

جانم باید امروز حواسم باشد

که اگر قاصدکی را دیدم

آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

به خدایی که خودم میدانم

نه خدایی که برایم از خشم

نه خدایی که برایم از قهر

نه خدایی که برایم ز غضب ساخته اند

به خدایی که خودم میدانم

......چه خدایی جانم.....

اتفاقا من اینجارو دوس دارم و تنها جایی که میام،حس خوبیه