2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69109 بازدید | 13597 پست
نه کسی تگم نکرد که😢😢😢 اصلا نمیدونستم شعر ۹ هست ۸ ترکیده دیروز حالم بد بود نیومدم شب دیر وقت اومدم ...

الهی

ببخشید

بذار شعر خودمو بذارم

مصرع اولش چالشه.دیگه دیره فرصت نمیکنی

"ای عشق ویران میکنی اقرار کن"

گاهی بیا درمان این بیمار کن

تب کرده ام از دوری مهتاب خود

با دست خود تیمار این تبدار کن

دلتنگی و بیتابی ام از حد گذشت

رحمی بکن از یار خود دیدار کن

عشقی چنین پر شور را گاهی ببین

وانگه مرا طردم کن و انکار کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی ببخشید بذار شعر خودمو بذارم مصرع اولش چالشه.دیگه دیره فرصت نمیکنی "ای عشق ویران میکنی ...

عالی

میدونی من چون زیاد نمیتونم ان بشم نمیتونم صفحه ب صفحه بگردم ببینم چالش کجاست یا امروز همه چی بخث کردین ،الانم داشتم بچمو میخوابوندم جلو اونم گوشی میگیرم ازم میگیره الان دیروز کلا دست اون بود زد  برنامه هامو پاک کرد اعصابم بهم ریخت،قبلا زیاد ان بودم الان نه ،شوهرمم حساسه دیگه گوشی دستم بگیرم میزارم اونور شبا که همه خوابن میام اکثرا یا صب که بچم خوابه اونم خونه نیست

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
مرسی عزیزم دیگه خودم تگت میکنم بچه ها یادشون میره

ممنونم مرسی😘😘😘😘

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

«به کجا چنین شتابان؟»

گَوَن از نسیم پرسید

«دلِ من گرفته زینجا

هوس سفر نداری

ز غبار این بیابان؟»

«همه آرزویم، اما

چه کنم که بسته پایم...»

«به کجا چنین شتابان؟»

«به هر آن کجا که باشد به جز این سرا سرایم»

«سفرت به خیر! اما، تو و دوستی، خدا را

چو ازین کویرِ وحشت به سلامتی گذشتی

به شکوفه ها به باران

برسان سلامِ ما را»

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

بودم به کارگاه جوانی

دوران روزهای جوانی مرا گذشت

در عشق های دلکش و شیرین

شیرین چو وعده ها

یا عشق های تلخ کز آنم نبود کام

فی الجمله گشت دور جوانی مرا تمام

آمد مرا گذار به پیری

اکنون که رنگ پیری بر سر کشیده ام

فکری است باز در سرم از عشق های تلخ

لیک او نه نام داند از من نه من از او

فرق است در میانه که در غره یا به سلخ

نیما یوشیج

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

ریـــه ام می ســـوزد . . !

نـه تـــو می دانی ،نــه او...

مــن خــــودم مــی دانــم...

مـرگ مـن نـزدیـک است...

ریـــه ام مـی ســـوزد . . ! 

و دلــــم مــی نــالـــد . . . 

و بــهـانـه ای هــست . . . 

در پـس هر چـه که هست! 

نـام آن....بـدبـخـتـی ست...! 

پـیـــشه ای انـسـانی ست!!

هـمـه درگــیــــر غـمـیــم....

تـو خــودت را دریــــاب... 

مرگ مــن ،اجباری ست...!

ریـــه ام می ســـوزد . . ! نـه تـــو می دانی ،نــه او... مــن خــــودم مــی دانــم... مـرگ ...

همه درگیر غمیم

تو خودت را دریاب 

مرگ من اجباریست...😔👌🏽

وضع ما در گردش دنیا چه فرقی می‌کند
زندگی یا مرگ، بعد از ما چه فرقی می‌کند

ماهیان روی خاک و ماهیان روی آب
وقت مردن، ساحل و دریا چه فرقی می‌کند

سهم ما از خاک وقتی مستطیلی بیش نیست
جای ما اینجاست یا آنجا چه فرقی می‌کند؟

یاد شیرین تو بر من زندگی را تلخ کرد
تلخ و شیرین جهان اما چه فرقی می‌کند

هیچ کس هم صحبت تنهایی یک مرد نیست
خانه من با خیابان‌ها چه فرقی می‌کند

مثل سنگی زیر آب از خویش می‌پرسم مدام
ماه پایین است یا بالا چه فرقی می‌کند؟

فرصت امروز هم با وعده فردا گذشت
بی وفا! امروز با فردا چه فرقی می‌کند

👤فاصل نظری

بچه ها با حال و هوای تاپیک همش یاد این میفتم🤷‍♀️🤷‍♀️

کشتی شکستگانیم ای باد شرطه برخیز

😏😏😏😏

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،