2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست

باز محرم رسید، این من و گریه‎هایم
رفع عطش می‎کند، فرات اشک‎هایم
باز محرم رسید، دلم چه ماتمزده
کسی میان این دل، خیمه ماتم زده💚💚💚💚💚

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌

نفس چرا قرصا اثر نمیکنه؟ چرا بی احساس و خونسرد نیستم امشب؟ چرا از سنگ نمیشم؟ چرا نمیگم رفت به درک ...

اساناااااااااااااااا 

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حیف با اینکه میخواهم تو را سهمم از عشقت چرا چیزی به جز بارون نبود حیف از من چه میخواهی ببین این همه ...

حجت-اشرف-زاده# 💜

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

ای شیر شکار‍‍ان سیه موی سیه چشم!
آهـــــوی گـــرفتار به زندان شما "من"

دیوانه تر از مـــردم دیــــوانه اگـر هست
جانا، به خدا من به خدا من به خدا "من"❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
گوزلیم نازلی یار.. آی گوزلیم دادلی یار قوربان اولوم من سنون..او یاردان آلله ها یار سن بوردان کچنده ...

جااااان جااااان😍😍😍😍😍⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
معمولی....توکل بخدا

حسم میگه خوب دادی ابجی😍😘🌹♥️

نفس چرا قرصا اثر نمیکنه؟ چرا بی احساس و خونسرد نیستم امشب؟ چرا از سنگ نمیشم؟ چرا نمیگم رفت به درک ...

قربونت بشم آروم باش 

بعد که قرصا رو خوردی باید ذهنتو آزاد کنی تو خلا باشی 

یه خاطراتی هست اصلا به وجود اومدن که ذره ذره جونمونو بگیرن 

آخ از اون دردهایی که نصفه شب میزنه به جون و مغز ادم 

آخ از اون دردا

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

خوشحال بود نیم ساعت پیش بهم شب بخیر گفت  خوابید☺

خداروشکر😍

خوش خبر باشی بارون نم نم 😍😍😍❤

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

@ترنم_ترنم کجایی خاله فدات بشم

آنگاه که غرور کسی را له می کنی

آنگاه که کاخ آرزوهای کسی را ویران می کنی

آنگاه که شمع امید کسی را خاموش می کنی

آنگاه که بنده ای را نادیده می انگاری

آنگاه که حتی گوشت را می بندی تا صدای خرد شدن غرورش را نشنوی

آنگاه که خدا را می بینی و بنده خدا را نادیده می گیری

می خواهم بدانم

دستانت رابسوی کدام آسمان دراز می کنی تابرای

خوشبختی خودت دعا کنی؟

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

حرف را باید زد

درد را باید گفت

كوه باید شد و ماند

رود باید شد و رفت

دشت باید شد و خواند

چه كسی می‌خواهد

من و تو ما نشویم

من اگر ما نشوم تنهایم

تو اگر ما نشوی خویشتنی

من اگر برخیزم

تو اگر برخیزی

همه بر می‌خیزند

من اگر بنشینم

چه كسی بر می‌خیزد؟

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،