2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69109 بازدید | 13597 پست
اره خداروشکر پرقدرت رفت و سربلند اومد بچمون😍😃😃😃😂 @آنیدـپ   قربون خانم دانشجو برم خو ...

ااااااخدا😍😍😍😍😍😍چه خبر خوبی 

@آنیدـپ   بیا بوچ بده به عموووو 😍😍😋😘

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خوسحال بود خدا رو سکر چیکا برگسته من سین سینی سدم

چی شدی 😐

خداروشکر

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
  • امشب تنم خمیده و خوابم نمی برد
  • روزم به شب رسیده و خوابم نمی برد
  • از ابر پاره پاره غمهای بیشمار
  • یک قطره غم چکیده و خوابم نمی برد

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌

خییلییییییییییییی سخت بود :(

خوب دادیشش؟؟؟😍

گوزلیم نازلی یار.. آی گوزلیم دادلی یار

قوربان اولوم من سنون..او یاردان آلله ها یار

سن بوردان کچنده .. دونوب منه بی گولنده

گولوشونن آچار.. هر نه چیچک وار یار

(هر نه چیچک وار یار)

یاریار نه گوزل سن یار

سنه حیران سنه قوربان اولاریم من یار

یاریار نه اوزل سن یار

سنه شیرین سنه فرهاد حسرت گالسین یار

سنی من گورنده..گوزوم گوزوه دینده

آغلیم باشدان چیخار.. الیم الیوه دینده

سن منه گلرسن..الیوی الیمه وررسن

گوزومه باخارسان سونرا گدرسن یار

(سونرا گدرسن یار)

یاریار نه گوزل سن یار

سنه حیران سنه قوربان اولاریم من یار

یاریار نه اوزل سن یار

سنه شیرین سنه فرهاد حسرت گالسین یار

آی نه گوزل سن یار.. سن نه شیرین سن یار

نه گوزل سن یار..سن منیم اولسان یار

آنامی اولاریم.. الچیلیگه یولارام

سنی منه ایستسین..ایستمیرم آیری یار

(ایستمیرم باشگا یار)

آی نه گوزل سن یار.. سن نه شیرین سن یار

نه گوزل سن یار..سن منیم اولسان یار

@00نازلی00

@ماه_تنها

@دختربارونی66

@nazbanoo8300

@ترنم_ترنم  

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

آرام آرام تنهایی اسم می شود؛ 

اسم زمان می شود

اسم مکان می شود

اسم در روزگار بند می شود 

اسم خیابان می شود 

اسم زمستان می شود 

همه ی ما؛ 

اندک اندک 

تنها می شویم.... 

احمد رضا احمدی 

عطری که از حوالی پرچم وزیده است

ما را به سمت مجلس آقا کشیده است

از صحن هر حسینیه تا صحن کربلا

صد کوچه بازکنید محرم رسیده است

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌

گوزلیم نازلی یار.. آی گوزلیم دادلی یار قوربان اولوم من سنون..او یاردان آلله ها یار سن بوردان کچنده ...

جسارتا منم ترکم کلم بروکلی نیستم که 🖤😢😢😢

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

آخر امضامو بخون🙂

نفس چرا قرصا اثر نمیکنه؟

چرا بی احساس و خونسرد نیستم امشب؟

چرا از سنگ نمیشم؟

چرا نمیگم رفت به درک؟

چرا هنوزم دلم تنگه؟

چرا اشکام بند نمیاد؟

این قرصای لنتی دو ساعته دارن چیکار میکنن چرا اثر نمیکنن آخه؟

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

گوزلیم نازلی یار.. آی گوزلیم دادلی یار قوربان اولوم من سنون..او یاردان آلله ها یار سن بوردان کچنده ...

این روز هاالتماس دعا ابجی

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
اره خداروشکر پرقدرت رفت و سربلند اومد بچمون😍😃😃😃😂 @آنیدـپ   قربون خانم دانشجو برم خو ...

خوشحال بود نیم ساعت پیش بهم شب بخیر گفت 

خوابید☺

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
جسارتا منم ترکم کلم بروکلی نیستم که 🖤😢😢😢

😅😅🙊🙊🙊🙊