2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69112 بازدید | 13597 پست

ممنون بارونم 🙏❤

دوباره محرم، دوباره صَفَر
دوباره جهانی شده خون جگر

دوباره لباسِ سیاه و عَلَم
دوباره شده فصلِ جانسوز غم

دوباره حسین راهیِ کر بلا
دوباره شده فصلِ خون و عزا

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

@مهریماهم   @دختربارونی66   @narngk  

ای عشق ویران میکنی اقرار کن 

حجله عشقی در در دلم مبهوت و ابهار کن

سودا که زلف  الفت مرحم دل ها را

دل  را دردی کشید ه او را ابراء کن 

ازنسیم عشق چو ورزد رحمت  ایزدیارا

در رهِ ملُک منان جان خود را احصار کن 

دل را مدهوش خُلق خلقت او را 

اداغام کن در دل دریا 

ز عشق او ابحار کن

چالش#  

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براي تو و خويش چشماني آرزو مي كنم،

كه چراغ ها و نشانه ها را در ظلماتمان ببيند.

گوشي كه،

صداها و نشانه ها را در بي هوشي مان بشنود.

براي تو و خويش روحي كه اين همه را در خود بگيرد وبپذيرد .

و زباني كه در صداقت خود ما را از فراموشي خود بيرون كشد .

و بگذارد از آن چيز ها كه در بندمان كشيده سخن بگوييم .

گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .

زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد .

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

سلام وقت بخیر

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
سلام وقت بخیر

سلام 

😍😍

خوبین؟؟

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
ای عشق ویران میکنی اقرار کن  حجله عشقی در در دلم مبهوت و ابهار کن سودا که زلف  الف ...

این جا بود؟ کنار من بود؟
این طعم دبش که روی لب های خودم احساس می‌کنم طعم آخرین بوسه ی اوست؟
این لالایی سکرآوری که مرا این طور مرا به خواب فرو برد، نفس او بود؟زانوی او بود که گذاشت سرم را بر آن بگذارم؟باور نمی کنم. آخر این خوشبختی خیلی بزرگ است؛ این یک رویاست!

عالی بود آجی 👌🌹🌹❤

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

سلام  😍😍 خوبین؟؟

ممنون فدات تو بهتری؟نظرت در مورد چالشم چیه؟

به ندای قلبم گوش کن 

که اینجا در سینه ام نمانده 

دست باران را گرفته و به استقبال تو آمده 

تا با سمبل عشق 

روی زمین آمدنت بنویسد 

حالا دستانت را باز کن 

تا وسعت آسمان بیشتر شود 

که بتوانم از دوست داشتنت 

چند برابر بیشتر بگریم 

برایم باوری خلق کن 

از جنس خودت

تا تمام روزهای زندگی ام

تولد تو برایم باشد 

آیدین دلاویز 

ای عشق ویران میکنی اقرار کن  حجله عشقی در در دلم مبهوت و ابهار کن سودا که زلف  الف ...

خیلی هم عالی👌👌👌

می دانست که پس از او دیگر نخواهم توانست هیچ کس دیگری را دوست بدارم ،

از این رو ترتیبی داد که دیگر راه بازگشتی وجود نداشته باشد و

سدی بزرگ بین ما گذاشت...

✍ یوستین_گاردر

قضیه این شعر ها چیه تو رو خدا هر کی میدونی به منم بگه. شعر یک و دو و سه و...؟🤔🤔

۹/۹/۹۹یه اتفاق خوب قراره بیفته... چشماتو ببند و ارزو هاتو نقاشی کن... ایشالا تا این تاریخ بهش میرسی به امید خدا⁦♥️⁩⁦🥰
‌ این جا بود؟ کنار من بود؟ این طعم دبش که روی لب های خودم احساس می‌کنم طعم آخرین بوسه ی اوست؟ این لا ...

چه بهتر از حمد خالق متعالی

شعر را بر او و از مینویسد قلم هارا 

بداهه

ممنون اجی قشنگم 

چه بهتر از حمد خالق متعالی شعر را بر او و از مینویسد قلم هارا  بداهه ممنون اجی ق ...

فداتم قشنگم 

دلم برای امیر پر میکشه خیلی نامردی 😢