2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 58 پست
فداسرت گلی از خودت هیچوقت ناراحت نباش بهترین کار ممکن رو توی لحظه کردی 

مرسی من یع عادتی که دارم کسی که میات خونمون باید خیلی احترامش بزارم و مامانم از بچگی بهم یاد داد اگه کسی مثلا تا مغرب خونمون موند حتما باید شلم درست کنی حالا حتی اگه قبلش خیلی چیزا خورده باشیم ولی خواهرم اینجوری میست چیکار کنم اومدن خونمون نباید احنرامشون بزارم خواهرم میگه دیگه خیلی به خودت سختی میدی

ای جان 😍 نگو اینجوری تروخدا لذت ببر از بودنش و سر و صداهاش بزار آزاد باشه و بچگیشو کنه خیلیا حس ...

میدونم ولی بعضی اوقات واقعا خستم میکنه شوهرمم ۱۳ساعت سرکار منو این بچه فضول تنها

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهرم فردا کنکور داره جای اون استرس دارم بیدارم خودش ۱۲ خوابید😅

وای چ خواهر مهربونی 😍

منم شبیه خواهرتم

اینجور وقتا ریلکسسس میخوابم 😁

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
میدونم ولی بعضی اوقات واقعا خستم میکنه شوهرمم ۱۳ساعت سرکار منو این بچه فضول تنها

اره واقعا یه جاهایی ادم بدجور خسته میشه دلش چند روز مرخصی میخواد

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
حضوریشم به دل نمینشست 😄 

جانا سخن از زبان ما میگویی 😂😂😂😂😂

مرسی من یع عادتی که دارم کسی که میات خونمون باید خیلی احترامش بزارم و مامانم از بچگی بهم یاد داد اگه ...

مامان منم دقیقا مثل توعه

خوب کاری میکنی بنظرم 

حالا تأثیرش رو چند سال دیگه کم کم میبینی

اره واقعا یه جاهایی ادم بدجور خسته میشه دلش چند روز مرخصی میخواد

اره کاش میشد😫😫😫😫من هیییییییچ کسی رو ندارم نیم ساعت این وروجکو نگه داره مامانم ک لطف کرده هم زمان بامن بچه دارشده سرش گرم بچه خودشه خواهرمم ک دنبال کارای جهیزیه و ایناس سرش گرمه مادرشوهرمم حوصله این فضولو نداره هیچ کس دیگه روهم ندارم😭😭😭😭😭

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
اره کاش میشد😫😫😫😫من هیییییییچ کسی رو ندارم نیم ساعت این وروجکو نگه داره مامانم ک لطف کرده هم زمان ...

ای وای چ سختتتتت

ای وای چ سختتتتت

اوهوم😔😔😔😔باز بااین اوضاع شوهرم میگه ی بچه دیگه هم بیاریم گفتم فقط ساکت باش

من میام نی نی سایت اعصابم خرد میشه☹️☹️

خیلی مشکل دارن نی نی سایتیا😔

ان شاءالله همگی مشکلاتتون حل شه

تو دلتون هم هیچ غمی نباشه 

برای تعجیل در فرج امام مهدی عج یه صلوات میفرستی؟

شوهرم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم