2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 58 پست
اره کاش میشد😫😫😫😫من هیییییییچ کسی رو ندارم نیم ساعت این وروجکو نگه داره مامانم ک لطف کرده هم زمان ...

سلام همدردیم دخترمنم یه سالشه همه چیزو باگریه میخواد حتی نمیتونم یه دستشویی برم باهام میاد،نق زیاد میزنه گریه الکی ولی چه میشه کرد به امید روزی ام که بزرگترشه حداقل حرف حالیش شه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم ولی بعضی اوقات واقعا خستم میکنه شوهرمم ۱۳ساعت سرکار منو این بچه فضول تنها

وا عزیزم این برچسب های بد و به بچت نزن همه بچه ها همینن باید لذت ببری که خدا بهت بچه داده اونم دختر خیلی بده اینطوری راجب بچت بگی هم اعصاب خودتو هم آينده دخترت خراب میشه ایشاالله خودت و بچت و شوهرت همیشه سالم و موفق باشید❤️😍

سلام همدردیم دخترمنم یه سالشه همه چیزو باگریه میخواد حتی نمیتونم یه دستشویی برم باهام میاد،نق زیاد م ...

وای خدا نگو 😭😭😭منم ی حموم درست نمیتونم برم باید درو نیم باز بزارم بعدش کمر درد میگیرم 

دائمممممم ب پاهام میچسبه نق میزنه اشکم درمیاد

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
وا عزیزم این برچسب های بد و به بچت نزن همه بچه ها همینن باید لذت ببری که خدا بهت بچه داده اونم دختر ...

ممنون عزیزم اخه امروز خیلی اذیتم کرده تحت تاثیر اذیتاش حرف میزنم😭😭

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
از بابت پسر بودنش نه از بابت اين كه من اينهمه سال تنها بودمو با رفتاراي پر از كينه و عقده ي اطرافيان ...

ای جانم چه غصه قشنگی داری.عادت میکنه بچه زود خودش رو با شرایطش وفق میده.به نبودنشونم عادت میکنه.خودت نبودشون رو جبران کن براش.

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...