2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 58 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرشب به مشكلاتم فكر ميكنم روزامو چجور بگذرونم چجوري حلشون كنم از وقتي پسرم بزرگتر شده فكرو خيالم بيش ...

چرا؟ چه فکر و خیالی؟ چون پسر بچه دارم میپرسم

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
انقد دختر بیشعورم اذیتم کرده از خستگی و کلافگی و سردرد خوابم نمیبره

تا باشه از این خستگیا 😜

چندسالشه؟ 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

باشوهرم بحث شد خوابم نبرد منم شروع كردم ب ظرف شستن كاراي خونه ك اونم نتونه بخوابه اما هرچي سروصداكردم بي فايده بود الانم صداي خروپفش رومخمه اون انقدر راحت خوابه من ازحرص خوابم نميبره

چرا؟!  ایشالا اروم بشه همه چیز

با خواهرم دعوام شد یعنی مهمون اومده بود خونمون من همش تو اشپزخونه داشتم شام درست میکردم بعد مهمونمون گفت کیک میخوام برام کیک درست کنیدو خواهرم از دستم عصبی شد گفت چرا درست کردی مگه هرچی گفت باید انجام بدی چون خیلی خسته شدم بعد خواهرم بهم سر کوفت زد خیلی ازدست خودم ناراحتم 

تا باشه از این خستگیا 😜 چندسالشه؟ 

یک سال و نیم امروز بردمش دکتر تغذیه تمام مطب دکتر و بعدم داروخونه رو بهم ریخت و جییییغ و سرصدا ک بزار من کارمو بکنم از ته دلم آرزوی مرگ کردم

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
با خواهرم دعوام شد یعنی مهمون اومده بود خونمون من همش تو اشپزخونه داشتم شام درست میکردم بعد مهمونمون ...

فداسرت گلی

از خودت هیچوقت ناراحت نباش

بهترین کار ممکن رو توی لحظه کردی 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
یک سال و نیم امروز بردمش دکتر تغذیه تمام مطب دکتر و بعدم داروخونه رو بهم ریخت و جییییغ و سرصدا ک بزا ...

ای جان 😍

نگو اینجوری تروخدا

لذت ببر از بودنش و سر و صداهاش

بزار آزاد باشه و بچگیشو کنه

خیلیا حسرت این حال تورو دارن

از وقتی مدرسه تعطیل شده تا صبح بیدار , تا شب بیکار 🙁 

چ بد شد واقعا 

مجازی اصلا ب دل ادم نمیشینه 

چرا؟ چه فکر و خیالی؟ چون پسر بچه دارم میپرسم

از بابت پسر بودنش نه از بابت اين كه من اينهمه سال تنها بودمو با رفتاراي پر از كينه و عقده ي اطرافيانم كنار ميومدمو زندگي ميكردم اما پسرم الان ٤سالشه همش دنبال عمو عمه مادربزرگ ميگرده اوناهم كه اصلا اهميتي بهش نميدن بچه اذيت ميشه بعد همش گريه و ناراحتي...