2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام

من وسواس فکری و عملی دارم ۴ ساله و روز به روزم بیشتر داره منو تسخیر میکنه کل روزمو درگیر افکار وسواسی و آبکشی هستم اصلا یادم رفته زندگی کردن چه حسی داشت به همه چی بی رغبت شدم و هیچی منو به هیجان نمیاره ۴ ساله که زندگی برام سیاه سفید شده احساس میکنم ۸۰ سالمه روحم خیلی خسته ست اگه بخواب شرو کنم به درد و دل صدها صفحه میتونم تایپ کنم

همیشه تو دفترام برای خودم مینویسم تا سبک بشم و دق نکنم

الان که دیگه دکترو مشاوره هم نمیرم اما اولاش خیلی میرفتم و امیدوار بودم که خوب بشم همشون میگفتن باید بی اعتنایی کنی تا خوب بشی

اما بی اعتنایی برای من مرگه مثل این میمونه که یه مجسمه ی خیلی خوشگل دادی که خیلی برات عزیزه و هر روز نگرانشی که نشکنه بعد میان بهت میگن بشکنش تا دیگه از این نگرانی در بیای

بی اعتنایی هم برای من همرنه کل ترس من اینه که گند بزنم به خونه زندگی خودم و بقیه حالا جطوری میتونم بی اعتنایی کنم

بخدا اگه سالمین فقط خدارو شکر کنین هیچ مشکلی ارزش غصه توردن رو نداره به جز بیماری جسمی یا روحی

تا کسی گرفتار نشه نمیفهمه چی میگم خدا برای حتی کافرا هم نخواد که وسواس بگیرن، سرطانه روحه ادمو میخوره و اب میکنه 

من هیچی از زندگی نمیفهمم فقط دارم میگذرونم میدونمم که هیچ وقت معجزه نمیشه ای کاش به جز بی اعتنایی راه دیگه ای هم برای خوب شدن بود ...

من که دارم دق میکنم 😭😭😭

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان
سلام من وسواس فکری و عملی دارم ۵ ساله و روز به روزم بیشتر داره منو تسخیر میکنه کل روزمو درگیر افکار ...

دقیقا مثل شما هستم

باور میکنم میفهمم چی میگی😔

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
😢😢😢

انشاالله مشکلت حل بشه خواهری...من که دارم نابودمیشم

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان
عزیزم 😯 بیماریت چیه شما؟

آندومتریوزم ‌. علاوه بر اینکه باردار نمیشم با هربار پریود بیماریم پیشرفت میکنه . فعلا رحم و تخپدانم درگیره . ممکنه حتی روده و کلیه م رو هم درگیر کنه . هر روز درد دارم هر روز .