2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوردم یه سال فقط خواب الو بودم انگار تو این دنیا نبودم کرکره ی مغزمو میکشید کامل پایین چه فایده داشت ...

نه..برو دکتر خوب....داروهایی که من میخوردم ،اصلا خواب آور نبودن

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
آندومتریوزم ‌. علاوه بر اینکه باردار نمیشم با هربار پریود بیماریم پیشرفت میکنه . فعلا رحم و تخپدانم ...

عزیزم ان شالله به حق امام حسین مشکلت حل بشه

باور کن بیماری های روحی خیلی سخته خیلی حتی نمی تونی دردت رو به دیگران بفهمونی

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
نه..برو دکتر خوب....داروهایی که من میخوردم ،اصلا خواب آور نبودن

دیگه دکتری نمونده بود که نرفته باشم روانپزک و روانشناس و مشاوره حضوری و تلفنی و هرچی که بگی همشون یه کلام میگن بی اعتنایی 

عزیزم ان شالله به حق امام حسین مشکلت حل بشه باور کن بیماری های روحی خیلی سخته خیلی حتی نمی تونی درد ...

من حاضرم وسواس بگیرم . همزمان این دردمو هم داشته باشم تا خود کلیه هامم درگیر باشه ولی مشکل بارداریم حل بشه . فکر کردی الان مشکل من روحی نیست ؟

من حاضرم وسواس بگیرم . همزمان این دردمو هم داشته باشم تا خود کلیه هامم درگیر باشه ولی مشکل بارداریم ...

ان شاء الله خدا هرجه زودتر مشکلتو حل کنه و بهت بچه ی سالم و صالح بده گلم 

من حاضرم وسواس بگیرم . همزمان این دردمو هم داشته باشم تا خود کلیه هامم درگیر باشه ولی مشکل بارداریم ...

عزیزم من هم مشکل دارم برای بارداریم که خیلی سخته

حتی گفتنش عذابم میده

هم بیماری شدید روحی دارم

باور کن بیماری روحی بیشتررعذابم میده

تا مشکل ناباروریم

خیلی بده خیلی😢

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
عزیزم من هم مشکل دارم برای بارداریم که خیلی سخته حتی گفتنش عذابم میده هم بیماری شدید روحی دارم با ...

چی بگم . من ک سر این مشکلم همیشه سرم پایینه افسردگی گرفتم دوس ندارم رفت و امد کنم . همش میترسم کسی ازم سوال کنه 

چی بگم . من ک سر این مشکلم همیشه سرم پایینه افسردگی گرفتم دوس ندارم رفت و امد کنم . همش میترسم کسی ا ...

باور کن من از شما بدترم

زندگیم سیاه شده

همش به فکر خودکشی هستم

چون امیدی ندارم که خوب بشم

ولی

ان شاالله به حق این ماه عزیز مشکل شما حل بشه و با معجزه خدا نی نی دار بشید🤗