2777
2789
عنوان

جن مسلمان

5805 بازدید | 35 پست

یکی از فامیلامون شوهرش دعانویس. بعدش زنه تعریف میکرد که همیشه صدای جن ها رو توی خونه میشنوه ما توی یه گروه واتس بودیم بعد گفت همین الان قابلمه برنج رو برداشتن میخوان غذا بخورن.برگام ریختتتتتتتت

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بپرس یارانه جنا رو کی میگیره؟

خودشون یا اینا؟

من یه  قانون جذبی ام   و آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه  اگه تو نوشته هام کلمات غیرمرتبط هست برای اینه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و گوشی اصلاح می‌کنه  

میگفت یه قاشق برنج به اندازه چندنفرشون هست

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

میگفت که پدر پدرشوهرش از اونا زن گرفته والان شوهرش مادربزرگ وعموودایی وعمه وخاله از اونا داره

میگفت یه قاشق برنج به اندازه چندنفرشون هست

یادمه چند سال پیش میگفتن یه خونه جن زدس مثلا سفره میذارن غذا هم میذارن میرن بیرون صدای قاشق و چنگال میاد میرن‌تو هیچی نیست اذیتشون میکردن 

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید