2777
2789
عنوان

جن مسلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 5805 بازدید | 35 پست
چن هایی ک دعا نویس ها باهاشون ارتباط میگیرن کافر هستن  جن مسلمان کاری ب کاره انسان نداره ب هیچ ...

خوب اینم میگه هیچ کاری بهمون ندارن همش خیروبرکت واسمون میارن

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفت که پدر پدرشوهرش از اونا زن گرفته والان شوهرش مادربزرگ وعموودایی وعمه وخاله از اونا داره

بُعد انسان ها واجنه باهم فرق داره به هیچ وجه نمیتونیم تو بُعد همدیگه بریم لمیشون کنیم ,به نظرم قبل این که هر چیزی رو باور کنید یکم در موردشون مطالعه کنید

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
الکی قمپوز در کرده تو هم باور کردی چقدر ساده ای خواهر

نه عزیزم شوهرش دعانویس چندین ساله است از قدیم یادمه همه میرفتن پیشش واسه دعانویسی خیلی هم کارش تمیزه 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
بُعد انسان ها واجنه باهم فرق داره به هیچ وجه نمیتونیم تو بُعد همدیگه بریم لمیشون کنیم ,به نظرم قبل ا ...

ولی واقعیت داره. میگن ازدواج انس با جن مکروه هست ولی خوب واقعیت داره توی نت سرچ کنید معلوم میشه 

بچه ها ما چندین سال پیش بابام به مامانم خیانت میکرد بعد ما به زور زنه رو از زندگی بابام کردیم بیرون یه دختر خیلی پستی بود بعدش الان با اینکه چند سال میگذره ولی بابام اصلا روی خوش هیچ موقع نشون به مامانم نمیده بعدش مامانم رفته بود پیشش دقیقا همینا رو به مامانم گفته بود وبهش گفته بود این کسی که براتون دعا کرده مال الان نیست مال چندین سال پیش هست به بابام کهنه شده بعدش

بعد برای بابام دعا نوشته بود به مامانم گفته بود بذار داخل بالشتش

حالا مامانم میگه خیلی اخلاقش خوب شده باهام ولی شب بابام موقعی خواب یه صداها و دادهای ناجوری از خودش درمیاره

مامانم از دعانویس پرسیده بهش گفته بخاطر اون دعا هست اون دعا جن های درونش رو اذیت میکنن و میخوان خارج بشن واسه همین بابام موقعی که خواب هست خیلی اذیت میشه ولی توی بیداری هیچی یادش نمیاد

میگفت که پدر پدرشوهرش از اونا زن گرفته والان شوهرش مادربزرگ وعموودایی وعمه وخاله از اونا داره

😑😑😑😂😂😂

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

داره کار کساد شی وهرشو تبلیغ می کنه

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا