2777
2789
عنوان

پدیده سربازی و کچل کردن داداشم!

| مشاهده متن کامل بحث + 3128 بازدید | 67 پست
   خدا بهتون سلامتی بده

سلامت باشین ممنون😘😘😆

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم اما ارتش میگن کلاً سخته    

بجاش اگه زرنگ باشه میتونه به استخدام ارتش دربیاد و دوران خدمتش جزو سابقه کارش محسوب میشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بجاش اگه زرنگ باشه میتونه به استخدام ارتش دربیاد و دوران خدمتش جزو سابقه کارش محسوب میشه

واقعاً ؟؟ چجوری چون بیکاره و رشتشم علوم زیستی بود   

اگه استخدام شه بعد سربازی براش زن بگیریم    

واقعاً ؟؟ چجوری چون بیکاره و رشتشم علوم زیستی بود     اگه استخدام شه بعد سربازی براش زن ...

اره داداشمم اگه قبولش کنن میخواهیم بفرستبم تو زندان

حالا من دقیق نمیدونم چه کاری میشه

ولی از بیکاری درمیاد😂😂😂😂مام براش زن میگیریم

چه خواهرشوهرجانی شوم من

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ایشالا که بیفته.اینقدر مامانم زنگ زد به فرماندش گریه کرد تا فرستادنش مشهد😂😂😂بدون هیچ پارتی😂😂😂 ...

چقدر خوب اگه اینجوری باشه طرح خوبی مامان منم اجراش کنه     

نگران نباش مرد میشن عوضش من نگران بعد آموزشی و ویروس کرونام خدا کنه هواشونو داشته باشن     ...

مامانم طفلی این ته تغاریشه

خیلی گریه میکنه😥

اره داداشمم اگه قبولش کنن میخواهیم بفرستبم تو زندان حالا من دقیق نمیدونم چه کاری میشه ولی از بیکار ...

منم از این نقشه خوشم اومد خداکنه داداشم همونجا استخدام شه زنش بدیم خیلی وقته عروسی فامیل نزدیک نداشتیم.

خواهر شوهر خوبی باش حداقل دوره نامزدی رو  

منم از این نقشه خوشم اومد خداکنه داداشم همونجا استخدام شه زنش بدیم خیلی وقته عروسی ...

بذار یک اتیشی بسوزونم

عقده همه سالهای سکوتم در نقش عروس تلافی شه

هی برم بگم زنت اینو گفت

داداشم اونو گفت😂😂😂😂😂😂

مامانم طفلی این ته تغاریشه خیلی گریه میکنه😥

آره درک میکنم داداش منم سنش کم نیس اما تنها مجرد خونه بود و مامان بابام دلشون تنگ میشه براش. خداکنه سالم برن و برگردن   

بذار یک اتیشی بسوزونم عقده همه سالهای سکوتم در نقش عروس تلافی شه هی برم بگم زنت اینو گفت داداشم ا ...

گوش نمیکن داداشا   که والا داداش بزرگه من سر موزی   بازیه زنش چندماهه با من قهره  

آره درک میکنم داداش منم سنش کم نیس اما تنها مجرد خونه بود و مامان بابام دلشون تنگ میشه براش. خداکنه ...

الهی امین❤

از کجا فهمیدی خدایی؟

چون داداش منم کچویی بود اموزشش خدمتشم افتاد زندان مرکزی کرج 

گروه آبی وزن شروع۶۲ وزن هدف۵۵ تاریخ شروع۹۸/۹/۱۲  دعا کنید تاعید به هدفم برسم 😍