2777
2789
عنوان

پدیده سربازی و کچل کردن داداشم!

| مشاهده متن کامل بحث + 3128 بازدید | 67 پست
خدا نگهدارش باشه عزیزم منم وقتی داداشم رفت خیلی ناراحت بودم مامانم یک ماه افتاد تو جا خون بالا میاور ...

اوه  پس خداکنه داداشم بعد آموزشی نزدیک بیفته چون مامانم همینطوریش کلسترول و کبد چرب و تیروئید کم کار داره  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش بحالش   بیچاره داداشای من سه تاشونم ارتش رفتن جای سخت   حالا قیافت چطوری شده بود؟ & ...

عزیز دلم😘 خدا به همراهشون خدا حفظشون کنه

قیافم متعجب شده بود😶😶اینجوری

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
چقد سنش کمتر میخوره داداش من با شروع کرونا رفت سربازی و کرونا باعث شد خیلی راحت شد براش.  چون ...

چون اصولاً فقط درس خوند   و دنبال زبانو مقاله بود هنوز توی زندگی و سختیاش نیفته     

خوبه یا بده؟    

اشنا میبینه دیگه .. به نطرت خوبه؟

دخترم اگر عاشق شد حاضرم تمام زندگی ام را بدهم  تا او  را به عشقش برسانم میدانی؟!   اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدن‌به عشقش      خیلی بهتر از آن است ‌که     سالها با مردی زندگی کندو    عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!  
اوه  پس خداکنه داداشم بعد آموزشی نزدیک بیفته چون مامانم همینطوریش کلسترول و کبد چرب و تیروئید ک ...

ایشالا که بیفته.اینقدر مامانم زنگ زد به فرماندش گریه کرد تا فرستادنش مشهد😂😂😂بدون هیچ پارتی😂😂😂 از دست مامانم دق مرگ شده بود بنده خدا😆😆😆

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
کرجه که نزدیکه 

به ما یه کم دوره ۵ساعت راهه

داداشم بچس

۸۰ییه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
توی دوره کرونا مرخصی میدن؟

داداش من توو شروع کرونا شده بود اموزشیش، کلا دو هفته آموزشی رفتن. نمیدونم مرخصی رو

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊