2821
2789
عنوان

کنکوووور

305 بازدید | 28 پست

بچا بیاین برای موفقیت بچه های کنکوریمون و اونایی که هنوز کنکور ندادن (فکر کنم بچه های تجربی کنکورشون فرداست ) یه صلوات بفرستیم 

هر کسیم حرف قشنگی داره بگه که بچه ها انرژی بگیرن

اینم بگم که خودم کنکوری نیستم ایشالله دو سه سال دیگه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فرستادم،انشالله همگی قبول شیم منم دولتی قبول بشم 💕

دعا کنید برام مهربونم💕

همه زندگیم خواهر کوچولوی مهربونم♥️⁩🌱لطفا برای سلامتیش دعا کنید⁦❤️⁩لطفا هم برای سلامتی خواهرم و هم خوشبختی خودم صلوات بفرستید لایک کنید منم براتون می‌فرستم 🌼⁦❤️⁩

دعا کنید کنکور تجربی فردا برام آسون بیاد ،

مخصوصا دعا کنید زیست رو بتونم حداقل ی 30 درصد بزنم ⁦🤲🏻⁩😭

همه زندگیم خواهر کوچولوی مهربونم♥️⁩🌱لطفا برای سلامتیش دعا کنید⁦❤️⁩لطفا هم برای سلامتی خواهرم و هم خوشبختی خودم صلوات بفرستید لایک کنید منم براتون می‌فرستم 🌼⁦❤️⁩
عزیزم برات دعا کردم

ممنونم مهربونم،انشالله موفق باشید

دعا کنید کنکور تجربی فردا برام آسون بیاد ، مخصوصا دعا کنید زیست رو بتونم حداقل ی 30 درصد بزنم ⁦🤲🏻 ...

عزیزم استرس نداشته باش

شب زود بخواب 

یکم موسیقی ملایم گوش کن

خوراکی عم با خودت زیاد ببر مخصوصا خوراکی های قندی و مایعات ولی حواست باشه زیاد اب نخوری🤦🏻‍♀️

ای خداا من خیلی ناامیدم فردا کنکور دارم😭😭😭توروخدت دعاکنید من ی رشته پیرامزشکی برام بگیره پشت کنکو ...

عزیزم ایشالله مثل امضات تا چند وقت دیگه توی رشته مورد علاقت تحصیل میکنی

برام دعا کنید لطفا 

همتون ب خواسته هاتون برسید انشالله

از این تکرار ساعت ها،از این بیهوده بودن ها،از این بی تاب ماندن ها،از این تردید ها،نیرنگ ها،اشک ها،خیانت ها،از این رنگین کمان سرد آدم ها و ازاین مرگ باور ها و رویاها،پریشانم ...دلم پرواز میخواهد🕊
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز