2777
2789
عنوان

کنکوووور

303 بازدید | 28 پست

بچا بیاین برای موفقیت بچه های کنکوریمون و اونایی که هنوز کنکور ندادن (فکر کنم بچه های تجربی کنکورشون فرداست ) یه صلوات بفرستیم 

هر کسیم حرف قشنگی داره بگه که بچه ها انرژی بگیرن

اینم بگم که خودم کنکوری نیستم ایشالله دو سه سال دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرستادم،انشالله همگی قبول شیم منم دولتی قبول بشم 💕

دعا کنید برام مهربونم💕

همه زندگیم خواهر کوچولوی مهربونم♥️⁩🌱لطفا برای سلامتیش دعا کنید⁦❤️⁩لطفا هم برای سلامتی خواهرم و هم خوشبختی خودم صلوات بفرستید لایک کنید منم براتون می‌فرستم 🌼⁦❤️⁩

دعا کنید کنکور تجربی فردا برام آسون بیاد ،

مخصوصا دعا کنید زیست رو بتونم حداقل ی 30 درصد بزنم ⁦🤲🏻⁩😭

همه زندگیم خواهر کوچولوی مهربونم♥️⁩🌱لطفا برای سلامتیش دعا کنید⁦❤️⁩لطفا هم برای سلامتی خواهرم و هم خوشبختی خودم صلوات بفرستید لایک کنید منم براتون می‌فرستم 🌼⁦❤️⁩
عزیزم برات دعا کردم

ممنونم مهربونم،انشالله موفق باشید

دعا کنید کنکور تجربی فردا برام آسون بیاد ، مخصوصا دعا کنید زیست رو بتونم حداقل ی 30 درصد بزنم ⁦🤲🏻 ...

عزیزم استرس نداشته باش

شب زود بخواب 

یکم موسیقی ملایم گوش کن

خوراکی عم با خودت زیاد ببر مخصوصا خوراکی های قندی و مایعات ولی حواست باشه زیاد اب نخوری🤦🏻‍♀️

ای خداا من خیلی ناامیدم فردا کنکور دارم😭😭😭توروخدت دعاکنید من ی رشته پیرامزشکی برام بگیره پشت کنکو ...

عزیزم ایشالله مثل امضات تا چند وقت دیگه توی رشته مورد علاقت تحصیل میکنی

برام دعا کنید لطفا 

همتون ب خواسته هاتون برسید انشالله

از این تکرار ساعت ها،از این بیهوده بودن ها،از این بی تاب ماندن ها،از این تردید ها،نیرنگ ها،اشک ها،خیانت ها،از این رنگین کمان سرد آدم ها و ازاین مرگ باور ها و رویاها،پریشانم ...دلم پرواز میخواهد🕊