2777
2789
عنوان

کنکوووور

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 28 پست

من تو زندگیم فهمیدم برا چیزی زیاد استرس داشته باشم جواب نمیدع من دیگه دو روزه درس نخوندم الآنم خونه اومدم بیرون پیاده روی و قدم اصلا هم زیاد فکر نمیکنم بهش امسال نشد سال بعد⁦☺️⁦☺️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی کاشتین فردا وقت برداشته

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
من تو زندگیم فهمیدم برا چیزی زیاد استرس داشته باشم جواب نمیدع من دیگه دو روزه درس نخوندم الآنم خونه ...

اولین سال کنکورته؟من سال دوممه   

گاهی لب های خندان|بیشتر از چشم های گریان درد می کشند
جمله واقعیته ولی استرس زاست اینجور نگیم بهتره 

بنا به فرد میتونه جمله خوبی باشه یا بد

اونی ک از خودش مطمئنه ناراحت نمیشه😊

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
خب وقتی رتبه رو پایینتر بیاره رو قبولی هم تاثیر داره🤔

نه چون کلا یه تعداد خاص صندلی مال این افراده یعنی اندازه ۵ درصد از ظرفیت اصلی اینا واسشون صندلی هست بعد سهمیه ۵ درصد یجوریه که نسبت تعداد داوطلبش به تعداد پذیرشش مثل سهمیه مناطق است 

مثلا اگه رتبه منطقه یک یه نفر ۲۰۰ بشه مثلا پزشکی دانشگاه تهران نمیتونه قبول بشه چون این دانشگاه کلا ۱۰۰ تا مثلا ظرفیت داره بعد حالا یکی سهمیه ۵ درصد داره با سهمیه ش همون رتبه ی ۲۰۰ میشه رتبش  ۵۰ ولی بازم این فردم نمیتونه قبول بشه چون برای سهمیه ۵ درصد دانشگاه تهران کلا ۱۰ تا صندلی داره مثلا 

البته این اعدادی که گفتم همش مثال بود ولی واقعیتش همینه 

البته بازم یه تاثیر کوچولو داره ولی اونقدری که بخوای بهش امیدوار باشی نیست 

استرس گرفتم یهو 😐😐😐

اگ خوب خوندی جای نگرانی نیست

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

نه چون کلا یه تعداد خاص صندلی مال این افراده یعنی اندازه ۵ درصد از ظرفیت اصلی اینا واسشون صندلی هست ...

اره بابا فامیل ما بیست و پنج درصده هم هنوز نیاورده در ظاهر رتبه شون میاد پایین

اره بابا فامیل ما بیست و پنج درصده هم هنوز نیاورده در ظاهر رتبه شون میاد پایین

نه ولی ۲۵ درصد اصلا بحثش جداست اون هم رتبه رو به شدت میاره پایین هم ظرفیتش خیلی زیاده هم تعداد داوطلبی که این سهمیه رو دارن تعدادشون کمه یعنی بعضی وقتا اصلن قبولیاشون عجیب غریبه مثلا با رتبه ۲۴۰۰۰ که اصلا دیگه معلومه طرف حتی یه اطلاعات اولیه از کتابای درسیش نداشته اومده کنکور داده با سهمیه ۲۵ درصدش رتبش میشه ۱۰۰۰ و با اون ۱۰۰۰ میتونه پزشکی قبول شه 

اون فامیل شما دیگه معلوم نیس چجوری زده که بازم نیاورده 🙄

نه ولی ۲۵ درصد اصلا بحثش جداست اون هم رتبه رو به شدت میاره پایین هم ظرفیتش خیلی زیاده هم تعداد داوطل ...

درصد هاش دور سی درصد بود همه بهش میگفتن قبولی