2777
2789

من زیرنظر دکتر پوردستم دکتر البرزی خیلیییی دیر نوبت میده و شنیدم بداخلاقه دکتر پوردست خیلی صبور و مهربون و خوش برخورده من که دوستش دارم امیدوارم درمانم خوب پیش بره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم آندو دارم.. با دارو داری درمان میشی؟ اندازه کیستت چقده؟ 

نزدیک پنج سانت اره دارم با دارو پیش میرم فعلا ک خداروشکر دارم جواب میگیرم چسبندگیم کمتر شده کیستم هم کوچکتر شده

نزدیک پنج سانت اره دارم با دارو پیش میرم فعلا ک خداروشکر دارم جواب میگیرم چسبندگیم کمتر شده کیستم هم ...

عزیزم شما کیستت چند سانتی هست ؟چسبندگی رفع شد ؟

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
من زیرنظر دکتر پوردستم دکتر البرزی خیلیییی دیر نوبت میده و شنیدم بداخلاقه دکتر پوردست خیلی صبور و مه ...

عزیزم از دکتر پور دست راضی بودی ؟درمان شديد؟

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
دکتر پوردست خانم ترین و متشخص ترینو با سواد ترین دکتر عمرمه بهش اعتماد کن

سلام عزیزم.منم متوحه شدم یه کیست اندومتریوما در یکی از تخمدان هام دارم.۵ سانتی هست.خیلی استرس دارم میترسم بچه دار نشی.مجردم فقط ۲۴ سالمه 

سلام عزیزم.منم متوحه شدم یه کیست اندومتریوما در یکی از تخمدان هام دارم.۵ سانتی هست.خیلی استرس دارم م ...

حتنا زیر نظر یه دکتر خیلی خوب باش خدا نکرده تخمدانتو از دست ندی 

یکی از دوستام ۲۰ سال پیش اورژانسی به خاطر درد رفته بیمارستان یه متخصص که نمیدونسته کیه عملش کرده . بنده خدا دیگه بچه دار نشده . حتما یه دکتر خوب انتخاب کن و بهش اعتماد کن . اگه شبرازی برو پوردست 

حتنا زیر نظر یه دکتر خیلی خوب باش خدا نکرده تخمدانتو از دست ندی  یکی از دوستام ۲۰ سال پیش اورژ ...

دوستتون چه نوع کیستی داشت؟؟چند سانتی بود؟برا من تو سونو زده یا درمویید یا اندومتریوما.درد هم ندارم اصلا..چطور میتونم وقت دکتر پور دست رو بگیرم؟

دوستتون چه نوع کیستی داشت؟؟چند سانتی بود؟برا من تو سونو زده یا درمویید یا اندومتریوما.درد هم ندارم ا ...

نمیدونم حرف ۲۰ سال پیش هست اینو نگفتم که نگران شی . گفتم که حتما پیش یه دکتر خوب بری 

الان شماره پوردست رو‌میدم بهت تو ایتا نوبت بگیر . دکتر چمن ارا هم هست زودتر نوبت میده . اونم خوبه

دکتر پوردست خانم ترین و متشخص ترینو با سواد ترین دکتر عمرمه بهش اعتماد کن

سلام دوست عزیز..آدرس مطب دکتر پور دست رو دارین؟توی مطهری بود دیگه نیست..وادرس مطبشو نمی دونم متاسفانه...ممنون میشم راهنمایی کنین...

2790
2778
2791
2779
2792