2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هشت و نیم 

بعضی از آدم ها                                                         زیرسنگینی حجاب هم                                                وقیحند!                                                                 بعضی از آدم ها                                                       باپریشانی موهایشان هم نجیب...                              وقاحت و نجابت در《ذات》آدم هاست
سالای قبل هشت شروع میشد .یعنی به خاطر کرونا دیر تر شروع میکنن؟فازشون چیه؟

نمیدونم ، اینقد چرت پرت گفتن تا هشت نیم شد هر جمله  رو 3دفعه تکرار میکرد انگار کند ذهن بودیم ، دیگه داشتم از شدت استرسو بی اکسیژنی بی هوش میشدم که سوالارو دادن 

بعضی از آدم ها                                                         زیرسنگینی حجاب هم                                                وقیحند!                                                                 بعضی از آدم ها                                                       باپریشانی موهایشان هم نجیب...                              وقاحت و نجابت در《ذات》آدم هاست
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز