🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿میشه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سورهای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر میشه❤️
دخترم اگر عاشق شد حاضرم تمام زندگی ام را بدهم تا او را به عشقش برسانم میدانی؟! اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدنبه عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کندو عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁) گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد.... هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄 همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔 وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂
گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست