2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 35 پست
یعنی به نظرتون گوشت و مرغا ویروسی،نیستن

نه عزیزم خیلی احتمالش کمه در حد نیم درصد چون گفتن داخل حیوانات مرده کرونا وجود ندارن اما اگه خیلی خیلی وسواس داری آب پز مصرف کن خیالت راحت شه و دست هات هم کارات رو کامل انجام بده آخرش برا اینکه استرس نداشته باشی دستت رو بشور اما اینکه هر لحظه بشوری فقط بخاطر استرسه عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم اطرافیانم همینطورن من فقط،اینطورین

رعایت کن ولی دیگه حساس نشو اوایل کرونا من اونقدر مواد شوینده و الکل استفاده کردم که به سرفه افتاده بودم از ترس و استرس تنگی نفس گرفته بودم قشنگ علایم کرونا رو داشتم ولی الان دیگه بی خیال شدم ولی هنوز قرنطینه هستیم بازار و جاهای پر خطر نمیریم

نه عزیزم خیلی احتمالش کمه در حد نیم درصد چون گفتن داخل حیوانات مرده کرونا وجود ندارن اما اگه خیلی خی ...

ای،کاش،میشد دست بزنی به گوشت و مرغ بعد فقط،دستتو با خالی بشوری

رعایت کن ولی دیگه حساس نشو اوایل کرونا من اونقدر مواد شوینده و الکل استفاده کردم که به سرفه افتاده ب ...

منم الان ۶ماه بیرون نرفتم به خدا میترسم انقدر از کرونا که.فقط مشکلم گوشت و مرغ و پختن غذاست

وا خب تو فریزر یخ میزنه ویروسی زنده نمیمونه تواون دما و موقع پختن هم باز باشه میمیره زیادی سخت نگیر زندگیو برا خودت سخت میکنی اینطوری .من فقط از ادما میترسم و دوری میکنم به این اعتقادی ندارم ویروس از موادغذایی اینا انتقال پیداکنه تاحالام یبار نون گرم نکردم نمیدونم غذا ماکروفرنذاشتم ک ویروسش بمیره😆

واقعا راست میگی.چطوری مبتلا شدن.انشاالله که خوب شن

حدود ۳ دقیقه در فاصله کمتر از یک متر بایه نفر که کرونا داشت و نمیدونستیم حرف زده بود

فقط همون لحظات حواسش نبود ماسک رو پایین زده بود و اون یارو هم ماسک نداشت

توی هوای آزاد هم بودیم

ولی خیلی سخته بیماریه بدیه خدا نابودش کنه

التماس دعا

منم الان ۶ماه بیرون نرفتم به خدا میترسم انقدر از کرونا که.فقط مشکلم گوشت و مرغ و پختن غذاست

جدی بیرون نرفتی😮 یعنی خانوادتو ندیدی شوهرت خانوادشو ندیده مگه میشه😮 افسرده نیستی الان 

وا خب تو فریزر یخ میزنه ویروسی زنده نمیمونه تواون دما و موقع پختن هم باز باشه میمیره زیادی سخت نگیر ...

منم نون گرم نمیکنم چون شوهرم خیلی رعایت میکنه موقع خرید نون.یعنی ویروس تو‌فریزر از،بین میره

مثلا چکار میکنی راهنمایی کن لطفا

خب قبل اینکه ب گوشت دست بزنم دستامومیشورم ولی اصلاترس اینو ندارم که ی وقت ویروسی باشه

اوایل ک میگفتن کرونا اومده اصلابیرون نمیرفتم یا اگه هم جایی ک ضروری بودمیرفتم حتما الکل میزدم یاچیزی میخریدم میترسیدم ویروسی باشه الکل میزدمش یا خوب میشستمش،اما الان نه، مثل روزای عادی رفتارمیکنم ،البته بیرونم زیادنمیرم ولی اگ برم مثل قبل حساس نیستم که الکل واینا استفاده کنم

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱