من اولی بی حس بودم..چون گردنم و دستم درد گرفت و اینکه خیلی هم تهوع و حال بدی داشتم حین عمل استرس و...دیگه میخام بگم بیهوشمکنن.... بیهوشی چجوریه؟؟؟کدوم بهتره؟؟؟بعداز بی هوشی سرفه کردید یانه؟؟؟؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من قبلا هم بیهوشی گرفته بودم و بعدش خیلی تهوع داشتم ولی برا سزارین قبلش به دکتر بیهوشیم گفتم که اینجوریم و بعدش خداروشکر خیلی تهوعم کم بود که یه آمپولم زدن برام برطرف شد فقط تا دو روز کتف درد داشتم خیلی
شاید چون دومین بارت بوده عمل شدی میگن برش از جای قبلی هست اره؟؟؟؟ای خداااا.....
وای منم برای عمل پام که اسپاینال شدم قشنگ مردمو زنده شدم از ریکاوری از کمر درد اشک میریختم هر چقدر مسکن و شیاف میزدن فایده نداشت عملم خیلی جزئی بود باید همون روز مرخص میشدم ولی انقدر از بیهوشی حالم بد بود چهار روز بیمارستان نگهم داشتن آخرشم با حال خیلی بد مرخصم کردن کمر درد وحشتناک سردرد عجیب جوری که وقتی مینشستم چشمام هیچ جارو نمیدید حالت تهوع وحشتناک مثانه هم تا سه روز انگار فلج بود