2777
2789
عنوان

ادب و نزاکت مجازی و غیر مجازی نداره

139 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها

موندم تو کار یه عده آدم عقده ای، 

چرا وقتی حتی یه حرف خوب هم تو یه تاپیک میزنی بازم یه عده هستن که بیان مخالفت کنن و با نهایت بی ادبی بهت حمله ور بشن؟

والا پشت هر کاربری یه انسان واقعیه، دل داره، شخصیت داره.

چرا خیلی راحت هر توهینی میشه.

والا آدم اگه انتقادی هم داشته باشه با زبون خوش فقط میتونه تاثیرگذار باشه

طرف معلوم نیست از کجا عصبانیه و عقده داره میاد سر کسی دیگه خالی میکنه 

که اصلا گفتگوی مجازی هم با هم نداشتن، و حتی تو یه تاپیک هم مخاطب هم نبودن.

در عجبم

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰

هنوز یاد نگرفتن ک تاویک مال استارترع وقتی شما نظری میدی اون باید ریپ کنع و مخالفت یا موافقتشو بگ 

ن شمایی ک مخالفی و ب چشم خودت همع رو میبینی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه  از همه توقع رفتار نایس داشت 

امروز تو تاپیک جهزیه نظر دادم و قیمت یه جنسو گفتم یه خانومی اومده ریپلای کرده نوشته توهم زدی عزیزم؟ 

گرچه هیچی بهش نگفتم ولی واقعا این ادبیات مناسب هیچ انسانی نیست 

بعضیا واقعا بد صحبت میکنن 

یا رو هم لقبای زشت میزارن و خیلی در مورد ظاهر هم دیگه نظر میدن 

به چشم دیدم سر همین موضوعات یه عده چقد دل میشکونن 

هنوز یاد نگرفتن ک تاویک مال استارترع وقتی شما نظری میدی اون باید ریپ کنع و مخالفت یا موافقتشو بگ&nbs ...

دقیقا همینه

مث اینه دو نفر تو کوچه خیابون با هم دارن حرف میزنن بعد یه نفر سوم بره باهاشون دعوا کنه

واقعا فازشونو نمیفهمم

دقیقا همینه مث اینه دو نفر تو کوچه خیابون با هم دارن حرف میزنن بعد یه نفر سوم بره باهاشون دعوا کنه ...

دیقا همینع منتهی درک نمیکنن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

منم یه تاپیک زدم عکس کیک گذاشتم ولی کلی توهین شنیدم😑😂 ولی من معمولا نمیگذرم از فوش های زشت تا الا ...

😂😂😂 آفرین به تو واقعا

والا من از بس از این مدلیا تو زندگی واقعیم هم دیدم دیگه وقتی واسه مجازیا ندارم فقط همه رو به خدا میسپارم

اخه کیک گذاشتن مگه توهین داره، عوض اینکه تشویق کنن که هر روز بهتر و بهتر بشی

اصلا ادب وتربیت خانوما خیلی عجیب شده تازگیا،ببخشیدا تا تکون میخورن یا میگن پشما م یا💩خورده،یعنی محال یه روز این دوتا کلمه رو اینجا نبینم

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت

دقیقا هر توهینی دلشون بخواد میکنن و اصلا براشون مهم نیست که یه قلب پشت اون گوشی نشسته و امکان داره با حرف تو بشکنه و تاوان سختی پیش خدا داره و خدا که نمی‌گذره شکوندن قلب بنده هاشو⁦♥️⁩

منم یه تاپیک زدم عکس کیک گذاشتم ولی کلی توهین شنیدم😑😂 ولی من معمولا نمیگذرم از فوش های زشت تا الا ...

خوب کاری میکنی عزیزم بعضیا باید چوب کاراشونو بخورن تا یکم ادب یاد بگیرن 

نمیشه همینطوری فحاشی کنن 

جو سایت خیلی بد شده 

نمیشه واقعا از همه توقع رفتار نایس داشت  امروز تو تاپیک جهزیه نظر دادم و قیمت یه جنسو گفتم یه ...

دقیقا همین

نمیدونم چرا انقد با لحن بد صحبت میکنن، مخصوصا تو دنیای مجازی که آدم طرف مقابل رو نمی بینه خیلی باید مواظب کلمات بود

من تصورم از اینا یه آدمه که خون جلو چشماشو گرفته و فقط میخواد دعوا کنه

کسی که از درون داغونه و میخواد با له کردن بقیه خودشو به رخ بکشه

خوب کاری میکنی عزیزم بعضیا باید چوب کاراشونو بخورن تا یکم ادب یاد بگیرن  نمیشه همینطوری فحاشی ...

دقیقا من الان کلی اسکرین دارم از فوش های بعضی کاربران بدم فتا می‌ره دمه خونشون پس چی 

اصلا ادب وتربیت خانوما خیلی عجیب شده تازگیا،ببخشیدا تا تکون میخورن یا میگن پشما م یا💩خورده،یعنی محا ...

اره متاسفانه

هر روز بیشتر از قبل رو به زوال میرن

دقیقا همین نمیدونم چرا انقد با لحن بد صحبت میکنن، مخصوصا تو دنیای مجازی که آدم طرف مقابل رو نمی بین ...

نمیدونم واقعا چرا یه عده انقد بی ادبن و خیلی عصبی 

چند کاربر میشناسم به شدت پرخاشگرن 

انگار از درون آرامش ندارن متاسفانه 

ولی با اینکاراشون بقیه رو هم اذیت میکنن 

دقیقا هر توهینی دلشون بخواد میکنن و اصلا براشون مهم نیست که یه قلب پشت اون گوشی نشسته و امکان داره ب ...

کاملا موافقم

خدا تو قلبای شکسته جا داره

من خودم هیچ وقت فراموشم نمیشه، شاید بخاطر بعضی حرفا تمام روز حالم گرفته

قدرت نیش زبان خیلی زیاده