2777
2789

منم میترسم از این موضوع بخدا،الان شوهرم خوبه،خیلس گفته بعدانم عوض نمیشه ولی میترسم نمیدونم چرا

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای آرهههه 

شوهر من قبل از ازدواج که ۳ سال دوست بودیم خیلی بیشتر دوستم داشت مثلا یه دلخوری حتی خیلی کوچیک بینمون پیش میومد زمین و زمان رو بهم می ریخت که اوضاع رو درست کنه از دلم در بیاره 

الان ۲ ساله ازدواج کردیم ممکنه در حد خودکشی ناراحت باشم ولی شوهرم اینقدر اهمیت نمیده تا چند روز میگذره و کم کم خودم آشتی میکنم

البته هنوز دوستم داره ها ولی اصلا با قبل از ازدواجمون قابل مقایسه نیست

دلیلش اینه که قبل از ازدواج فقط خودمون ۲ تا بودیم

بعد از ازدواج خانواده وارد رابطه شد اینقدر مامانش از من ایراد گرفت و دعوا و دلخوری پیش اومد که زندگیمون سرد شد

وای آرهههه  شوهر من قبل از ازدواج که ۳ سال دوست بودیم خیلی بیشتر دوستم داشت مثلا یه دلخوری حتی ...

امیدوارم همیشه خوب و خوش باشید کنار هم، واقعا قسمت بزرگی از تسترس ها و نگرانی ها بخاطر راضی نگه داشتن خانواده هاست