2777
2789
عنوان

کمک کمک بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 32 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اگر جای شما باشم همین الان شبونه می برمش کلینیک اطفال

والا ...بچه طفلک معلوم نیست از کی درد کشیده 🤐🤒 اسی ببخشید خودمم بچه کوچیک دارم احساساتم غلیان کرد

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

ببر دکتر سریع عفونت خون نمیده 

شاید سنگ داره 

یا چیزی نزده به خودش؟؟؟ازش بپرس بچه ها کنجکاون شاید چیزی کرده زخم شده باشه قشنگ نگاهش کن

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

کودکان تهران یا طبی کودکان ببر شبا هم متخصص دارن

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

عزیزم زودتر ببرش دکتر،اگه الان امکانش هس الان ببر،نتیجه رو بیا به مام بگو مام از ناراحتی دربیایم.خودتم راحت میشی

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
این همه درد کشیده چرا نبردی دکتر؟؟ الان ما چی بگیم؟؟

اخه بیقراری نداره 

یکی دوبار گفت درد داره 

الان نگاه کردم دیدم خونیه 

چون هندوونه خورد شک کردم شاید اب هندوونه ریخته 

اما الان که گفت درد داره دوباره چک کردم با پنبه  دیدم خونه 

دارم میمیرم از استرس 

والا ...بچه طفلک معلوم نیست از کی درد کشیده 🤐🤒 اسی ببخشید خودمم بچه کوچیک دارم احساساتم غلیان کرد

دختر من خیلی نازنازیه اگه درد زیاد داشته باشه ساکت نمیشینه 

من خودم خیلی حساسم روی بچم 

اصلا تعجب کردم دیدم خونه 

دختر من خیلی نازنازیه اگه درد زیاد داشته باشه ساکت نمیشینه  من خودم خیلی حساسم روی بچم  ...

انشالله چیزی نیست فقط عفونت داره احتمالا ..منم دخترم پنج شش ماهه بود تو پوشکش ترشحات صورتی دیدم از ترس داشتم میمردم. بردم دکتر دید گفت بخاطر شربت سفبکسیم که برای گلودرد بهش میدادم اینطوری شده

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

[QUOTE=151498596]عفونت چی؟ از کجا باید بفهمم عفونت داره یانه؟[/QUOTE

بچه چطوره خانمی؟ من تازه برگشتم. تب و لرز و درد این چند وقت سمت پهلوها نداشته؟ گفتم شاید عفونت ادرار  یا از کلیه باشه. مثلا شن دفع کرده باشه. البته همه اینها از ذهنم روشنه من هستش. هیچ ناراحتی مهمی نیست خیالت راحت. 

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......