mdn مدیر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 2492 عنوان کمک کمک بچم | مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 32 پست سلام بچه ها دخترم دو سال و هفت ماهشه همش میچسبه به وسط پاش میگه درد داره امروز نگاه کردم دیدم یه خورده خون اومده در حد سه قطره روی شلوارکشهچند ساعت بعد دوباره دیدم چسبیده به وسطش پاش میگه درد داره نگاه کردم دیدم بازم خونه 😭کسی میدونه چیه؟ 1399/05/29 | 22:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mdn مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 2492 [QUOTE=151498596]عفونت چی؟ از کجا باید بفهمم عفونت داره یانه؟[/QUOTE بچه چطوره خانمی؟ من تازه برگشت ... نه تب که اصلا نداشته مثل همیشه بوده چیزی از درد نگفته فقط یه دفعه گفت درد داره و بعدش هم خون از دیشب دو دفعه وقنی میخواست ادرار کنه کلی بی تابی میکرد و میگفت درد داره و گریه میکرد وقتی هم ادرارش میومد خیلی عذاب میکشید 😭😭😭مگه عفونت ادرار خون داره؟
همسروپسرم عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 2373 نه تب که اصلا نداشته مثل همیشه بوده چیزی از درد نگفته فقط یه دفعه گفت درد داره و بعدش ... از ذهن خودم گفتم. شاید شن بود دفع شده. بابا چندسال قبل یکبار ادرار خونی شد و بعد شن دفع کرد. و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
mdn مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 2492 از ذهن خودم گفتم. شاید شن بود دفع شده. بابا چندسال قبل یکبار ادرار خونی شد و بعد شن دفع کرد. الان بیمارستانمبردمش متخصص اطفال براش سونو گرافی و ازمایش ادرار نوشته گفت متخصص زنان هم ببرش یه ویزیت کنه فعلا موفق شدم آزمایش ادرارشو بگیرم دعا کنید چیز مهمی نباشه و زود رفع شه