2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیچ باید همراه خود تخت باشه ها

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

مال پسر منوو

خودشون اومدن نصب کردن

ولی بارهای بعدی شوهرم درستش میکرد

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

من شوهرم تخت کودک و نوجوان نصب می‌کنه میگه همه اول میگن خودمون نصب کنیم ولی بعد نمیتونن .بعضی تختها فرق داره مثلا شرکت سنا چوب یا ساحل چوب یا آپادانا این مدلی هست ک حتما باید نصاب باشه

من شوهرم تخت کودک و نوجوان نصب می‌کنه میگه همه اول میگن خودمون نصب کنیم ولی بعد نمیتونن .بعضی تختها ...

میشه ازشون بپرسی چقد میگیرن مثلا برای نصب یه تخت؟

ما از یه شهر دیگه گرفتیم و واسمون فرستادن حالا باید خودمون نصبش کنیم پیچ و هیچی ندادن بهمون نمیدونم شاید گذاشتن داخل کشوهاش

میشه ازشون بپرسی چقد میگیرن مثلا برای نصب یه تخت؟ ما از یه شهر دیگه گرفتیم و واسمون فرستادن حالا با ...

اینجا که شوهرم میره فقط کرایه رفت و آمد و هزینه با شرکت هست اگر نمایندگی داره داخل شهرتون زنگ بزنید و سوال کنید مثلا شوهرم از اینجا میره ی شهر دیگه براساس کیلومتر حساب میکنه

به طور کلی نصب تخت خواب یک کار تخصصی بوده و بایستی از کسانی که با نجاری و کابینت سازی آشنایی دارند و یا نصاب حرفه ای تخت خواب کمک بگیرید. اما اگر کمی دست به آچار باشید و یک تصویر از شکل و شمایل تخت داشته باشید نصب تخت خواب کودک و نوجوان هم با کمی حوصله انجام شدنی است. اضافه بر اینکه بایستی مواظب باشید که جای پیچ و یراق آلات رو درست کنید تا به تخت خواب آسیبی وارد نشود.