علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
من شوهرم تخت کودک و نوجوان نصب میکنه میگه همه اول میگن خودمون نصب کنیم ولی بعد نمیتونن .بعضی تختها فرق داره مثلا شرکت سنا چوب یا ساحل چوب یا آپادانا این مدلی هست ک حتما باید نصاب باشه
میشه ازشون بپرسی چقد میگیرن مثلا برای نصب یه تخت؟ ما از یه شهر دیگه گرفتیم و واسمون فرستادن حالا با ...
اینجا که شوهرم میره فقط کرایه رفت و آمد و هزینه با شرکت هست اگر نمایندگی داره داخل شهرتون زنگ بزنید و سوال کنید مثلا شوهرم از اینجا میره ی شهر دیگه براساس کیلومتر حساب میکنه
به طور کلی نصب تخت خواب یک کار تخصصی بوده و بایستی از کسانی که با نجاری و کابینت سازی آشنایی دارند و یا نصاب حرفه ای تخت خواب کمک بگیرید. اما اگر کمی دست به آچار باشید و یک تصویر از شکل و شمایل تخت داشته باشید نصب تخت خواب کودک و نوجوان هم با کمی حوصله انجام شدنی است. اضافه بر اینکه بایستی مواظب باشید که جای پیچ و یراق آلات رو درست کنید تا به تخت خواب آسیبی وارد نشود.