2777
2789

خواهرزادم ۵۰ روزشه. از صبح با جیغ گریه میکنه. احتمالا دلدرده.

لطفا کمک کنید خواهرم دست تنهاست نمیدونه چکار کنه

گریمیکچر میشه بهش داد؟

هرچی تجربه دارین بفرمایین خواهش میکنم🙏

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلدرد  گوش درد

باید بهش چی بده؟ برای دلدرد تو این سن؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

احتمالا دلدرده 

ولی ببریدش دکتر چون بچه کوچیکه باید یه معاینه کلی بشه 

ممکنه گوشش باشه 

ممکنه مریض شده باشه 

ممکنه دلدرد باشه 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
قطره کولیک اید بهش بدین خوبه

از داروخونه؟ طرز مضرف و اندازش برای نوزاد ۵۰ روزه؟ 

دخترعموی من اول دوران کرونا دنیا اومد

تا همین یک ماه پیش اصلاآا آروم و قرار تداشت 

متخصص های مختلف بردنش

آخر متخصص ریه تشخیص داد که عفونت ریه داره

عکسبرداری و بخور و دارو و اینا بهش دادن زووووود خوب شد 

زودی گردن گرفت جون گرفت تپل شد چون تا اونموقع وزن نمیگرفت کلی هم میخنده 

ببرید دکتر سر خود لطفا چیزی ندید گریب میکسچر اگه رفلاکس داشته باشه براش به شدتت ضرر داره 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
از داروخونه؟ طرز مضرف و اندازش برای نوزاد ۵۰ روزه؟ 

عزبزممممم ببر دکتر سر خود اخه برای نوزاد تجویز نکنید 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
شاید کولیک یا رفلاکس داره

اگه کولیک و رفلاکس باشه باید چکار کنه؟

دو روز پیش بچه بالا آورد از دهن و بینی

عزبزممممم ببر دکتر سر خود اخه برای نوزاد تجویز نکنید 

شهرستانه

ببره دکتر؟ دکترای خوبش دو روز در هفته هستن